PENTAKS TT
PENTAKS TT
15000 ŠABAC, SRB
CARA DUŠANA 1

015 314 477
011 2084 474, BEOGRAD
063 248 117
063 248 112
011 2084 474

PENTAKS TT

Pentaks TT d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 23.06.1992. godine. Glavna delatnost kojom se bavi jeste trgovina opremom i sredstvima za zaštitu na radu, a za više od 25 godina poslovanja postavilo je visoke kriterijume kada je u pitanju asortiman i kvalitet.

U sadašnjoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu, dominantno mesto imaju proizvodi koje uvozi od svojih ino-partnera. Pored izvanredne funkcionalnosti i trajnosti, oni se odlikuju i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama proizvoda.

Između ostalih izdvajaju se noviji partneri PORTWEST i PROHACCP:

  • 2016. godine započela je saradnja sa PORTWEST kompanijom. Pentaks TT na stalnom lageru ima širok asortiman njihovih proizvoda. Minimum jednom mesečno se nadopunjava lager i uvoze novi proizvodi za potrebe kupaca.
  • 2017. godine Pentaks TT je postao ekskluzivni distributer PROHACCP proizvoda - detektabilnih proizvoda, koji pomažu prehrambenim kompanijama da smanje rizik od kontaminacije hrane stranim telom. Na taj način proširen je asortiman koji je namenjen prehrambenoj industriji.

Od noviteta u programu, koji nisu striktno vezani za opremu i sredstva za zaštitu na radu, mogu se izdvojiti i proizvodi koji se mogu koristiti u reklamne svrhe. U ponudi je veliki izbor majica, kačketa, jakni, personalizovanih USB-ova, olovaka, rokovnika i sličnih proizvda pogodnih za brendiranje i štampu.

Svi proizvodi su atestirani u skladu sa EN i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom.

Pokrenuta je internet prodavnica koju možete pogledati na sledećem linku: pentakstt.com, a takođe i prisustvo na društvenim mrežama Facebook (https://www.facebook.com/PentaksTT/) i LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/pentaks-tt d-o-o-).