Za vaš siguran biznis

28.09.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Od dileme „da li će to meni da se desi?“ do saniranja troškova iznenadnog požara, poplava ili kvara na mašinama – kratak je put. U posao ulažete veliki trud i finansijska sredstva, ali nepredviđene okolnosti, mogu neprijatno da iznenade i poremete poslovne planove. U samo jednom trenutku, sve što ste godinama stvarali može biti ugroženo. Iako volite da držite sve pod kontrolom, od nepredviđenih okolnosti i rizika, nije moguća odbrana. Poželjan je samo pouzdan partner, koji će vam obezbediti da šta god da se desi vaš posao brzo „stane na noge“.

Preduzetnicima, vlasnicima mikro, malih i srednjih preduzeća Wiener Städtische osiguranje kroz više paketa nudi sveobuhvatna osiguravajuća pokrića, kao pravu podršku poslovanju. Bez obzira da li ste vlasnik manje fabrike, posedujete proizvodne pogone, ugostiteljske objekte, bavite se trgovinom, imate frizerski salon ili nudite razne druge vrste servisa i usluga, Wiener Städtische vam nudi mogućnost da kroz osiguranje obezbedite efikasnu finansijsku naknadu usled neželjenih događaja. Pokriće za štete od požara, oluje, grada, izliva vode ili provalne krađe ukoliko do neke od njih dođe, obezbediće vam da što pre nastavite da radite i zarađujete.

Polisom osiguranja možete obezbediti finansijsku naknadu ukoliko su oštećeni:

  • Građevinski objekti.
  • Oprema, mašine, nameštaj.
  • Zalihe.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Uz podršku Wiener Städtische osiguranja možete izraziti dodatnu odgovornost ne samo prema korisnicima vaših usluga, nego i prema trećima licima, kao i prema vašim zaposlenima.

Ne dozvolite da nepredviđene situacije dovedu u opasnost ono u šta ste uložili deo sebe. Sa polisom osiguranja, Wiener Stӓdtische preuzima vaše brige o rizicima, a vi se fokusirajte na razvoj poslovanja i sledite svoje poslovne snove.

Wiener Städtische osiguranje

Wiener Städtische osiguranje uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine. Sa više od 1.200 zaposlenih u preko 40 gradova širom Srbije, kompanija je jedan od lidera na tržištu životnog osiguranja i četvrta u neživotnom osiguranju. Ima sveobuhvatnu ponudu osiguranja namenjenih građanima i privredi. Deo je Vienna Insurance grupe (VIG), vodeće austrijske osiguravajuće kompanije i lidera u u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka. VIG posluje u 25 zemalja i ima više od 25.000 zaposlenih.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Kordunas 12.11.2018.
Nadamo se skorom početku radova i kraju tog...
Dragica 09.11.2018.
Ma kako da ne...bas joj verujemo.
Neš 01.11.2018.
Komentara 0 tako će i ostati to je sve lep...
Barmen 27.10.2018.
Ako pogledamo armiranu plocu, stub ili gred...
mile 24.10.2018.
Kada cemo mi da napravimo takav most?