INFONET-468X60-BANNER

Montažni, jeftini pisoar koji možete da dodate na bilo koju klozetsku šolju

20.02.2015. | Gizmag

Možda ste jedan od onih momaka koji sanja o tome da ima svoj kutak negde sa sopstvenim pisoarom. Problem kod njih je to što su skupi i zauzimaju mnogo prostora u kupatilu. Upravo zbog toga je Danijel Garvin stvorio „Main Drain“, jeftini pisoar koji se prikačinje na stranu postojeće klozetske šolje.

Pisoar „Main Drain“ se sastoji od dela za prijem urina koji je dizajniran tako da smanji prskanje, zglobnog creva, i spojnice gde tečnost izlazi, koja se kači preko ivice klozetske šolje. Daska može da se spusti preko te spojnice, tako da pisoar može ostati povezan i kada se ne koristi.

Pored toga, zglobno crevo omogućava podešavanje visine i ugla pod kojim stoji pisoar - ova funkcija takođe omogućava da korisnici koji sede na šolji pomere pisoar, tako da ne moraju da sede na šolji sa licima smeštenim pored pisoara.

Čišćenje jedinice je jednostavno i sastoji se od prskanja pisoara sa sredstvom za čišćenje klozetske šolje, koje će naknadno zahvaljujući gravitaciji proći kroz crevo i spojnicu do šolje.

Svu šalu na stranu, pisoar zapravo ima za cilj da održi kupatilo čistije tako što smanjuje prskanje po podu i obodu klozetske šolje (a ponekad i po nogama urinatora).

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;