INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Beskontaktni set za ispiranje vodokotlića

09.05.2014. | Gizmag

Kada je reč o stvarima koje ljudi koji se užasavaju klica ne žele da dodiruju, ručica za ispiranje klozet šolje je verovatno na prvom mestu. Kompanija Kohler očigledno shvata ovo, jer sada nudi set koji omogućava korisnicima da isperu svoje postojeće klozet šolje bez dodirivanja.

U srcu beskontaktnog seta za ispiranje (Touchless Flush Kit) nalazi se modul koji se montira unutar vodokotlića preko metalnog držača. Taj modul projektuje elektromagnetno polje u prostor iznad vodokotlića - nalepnica na poklopcu vodokotlića govori korisnicima gde se tačno nalazi to polje.

Kada korisnici pređu svojom rukom preko tog polja, modul detektuje pokret i reaguje podizanjem ručice na svojoj strani. Ta ručica služi istoj svrsi kao ručica za ispiranje toaleta, pošto je lanac povezan od njega do postojećeg sistema za ispiranje vodokotlića.

Modul se napaja sa četiri AA baterije, koje bi trebalo da traju od 6 do 12 mesecu u zavisnosti od količine korišćenja klozeta. A ukoliko korisnici ne žele da im sada beskorisno visi poluga za puštanje vode sa strane vodokotlića, oni je mogu ukloniti i zameniti sa poklopcem za rupu koji dolazi u setu.

Beskontaktni set za ispiranje kompanije Kohler bi trebalo da se nađe na tražištu uskoro po ceni od oko 100 američkih dolara. On je navodono kompatibilan sa „skoro svim vrstama vodokotlića“.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;