INFONET-468X60-BANNER

"Arena" čeka renoviranje

08.01.2014. | Novosti

Pune tribine na Svetskom prvenstvu rukometašica, u rekordnom roku rasprodat koncert američke dive Bijons, jedinstven šou vratolomija "Masters of dirt", samo su neki od događaja koji su prošle godine obeležili uspešnu sezonu repertoara "Kombank arene". Direktor Đorđe Milutinović, sad više bez etikete "bivši", u svom novom mandatu na čelu "Arene" najavljuje bogat program za 2014. i nova ulaganja u njenu infrastrukturu.

U planu je rekonstrukcija male sale na južnoj strani hale koja pored sportske i rekreativne funkcije, može poslužiti i za druge komercijalne namene.

- Popravka krova u maloj sali, koji prokišnjava, jeste prioritet, o čemu smo već razgovarali sa "Komercijalnom bankom", kao našim poslovnim partnerom. Već su izlazili u susret dobrim poslovnim idejama kao što je i naš ugovor kojim je njihovo ime postalo sastavni deo "Arene" – kaže novoizabrani direktor PD "Arena Beograd", Đorđe Milutinović.

Tender za popravku oronulih stepenica već je završen, a početak radova čeka lepše, prolećne dane. Sa većim prilivom novca, "betonska lepotica" podmladiće svoje lice, jer u njeno održavanje skoro da nije ni ulagano od završetka izgradnje. Nažalost, kupovina opreme, kao što je "riging", odveć neophodne kod scenskih nastupa sa pokretnim elementima, ostala je zasad po strani, jer njena nabavka iziskuje pozamašnu sumu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;