Rekonstrukcija Bulevara Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici do kraja novembra

05.11.2013. | E-kapija

Rekonstrukcija saobraćajnice u Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici, od Crvene česme do Gajeve ulice, privodi se kraju, a ako vremenski uslovi dozvole, završetak radova se očekuje do kraja novembra.

Trenutno se priprema teren za asfaltiranje, a paralelno sa tim, urađena je i atmosferska kanalizacija. Uskoro sledi postavljanje rasvete, koja je u sastavu Bulevara. U rekonstukciju je investirano oko 50 miliona dinara, a izvođači radova su "Vojvodina put - Strabag".

Saobraćaj je zasad preusmeren na druge putne pravce, do završetka radova, a kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica, ukoliko se dogode vremenske neprilike pa radovi ne budu završeni u predviđenom roku, deo puta kod Gajeve ulice biće posut rizlom i pušten za saobraćaj putničkih vozila.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica, Milana Kovačevića, uređenje ovog dela saobraćajnice predstavlja dobar preduslov za nastavak izgradnje puta koji prolazi kroz Laćarak, u dužini od 5 km. On je dodao kako očekuje da će biti obezbeđena sredstva i za rekonstrukciju laćaračkog puta, a da bi radovi mogli početi već sledeće godine.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...