INFONET-468X60-BANNER

Počela sanacija objekta Centra za socijalno preduzetništvo u Beogradu

16.08.2013. | E-kapija

Sanacija i adaptacija poslovnog prostora na Trgu Nikole Pašića 8 u Beogradu za potrebe Centra za socijalno preduzetništvo počela je u četvrtak (15. avgust 2013. godine). Kada bude završena, u narednih nekoliko meseci, planirano je da ovaj veoma važan centar dobije kvalitetan i savremeni prostor od 330 m2 namenjen posredovanju u zapošljavanju socijalno ugroženih Beograđana.

Kako je rekao Aco Petrović, član Gradskog veća, centar neće imati samo kancelarijski prostor već i edukativni deo, gde će građani moći da dobiju zvanične sertifikate da su obučeni za određenu vrstu posla, ali i galerije za prezentaciju i prodaju proizvoda.

Centar će se sastojati iz tri dela – ulaznog, u čijem sklopu su prijemni hol sa kancelarijom, sala za sastanke i mokrim čvorom za zaposlene, zatim edukativnog dela sa tri učionice, kafe-kantinom i mokrim čvorom za korisnike, a treći deo je prostor galerije sa delovima za prezentaciju i prodaju proizvoda. Projektom je predviđeno i da deo dvorišta bude namenjen za odmor na otvorenom za korisnike centra, uz dva parking mesta za invalide.

Projekat adaptacije i sanacije objekta izradio je Saobraćajni institut CIP, a radovi su povereni građevinskom preduzeću "Modulor" d.o.o. Beograd.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;