INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Grad Beograd preuzima izgradnju vrtića u Altini

15.08.2013. | E-kapija

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda i opština Zemun potpisali su juče ugovor o prenosu objekta predškolske ustanove u naselju Altina, čime će se ubrzati završetak radova, izjavila je sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Ljiljana Jovčić.

- Nakon više razgovora sa predstavnicima opštine Zemun i nakon dobijene informacije o lokaciji, procena Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu jeste da je na toj parceli moguće graditi vrtić daleko većeg kapaciteta nego kada je započet. Budući da se naselje Altina brzo širi, namera sekretarijata je da čim se steknu formalno-pravni uslovi uđe u proces preprojektovanja. Tako bi se, osim planiranih 800 kvadratnih metara, koje bi koristila deca uzrasta od tri godine do polaska u školu, obezbedio i prostor za decu jaslenog uzrasta od jedne do tri godine – precizirala je ona.

Prema rečima sekretarke, kada se ovaj projekat privede nameni i dobije se kombinovana dečja ustanova koja podrazumeva distributivnu kuhinju, objekat za jasle, objekat za vrtić, višenamensku salu, meštani Altine imaće veoma lep vrtić u svom naselju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;