INFONET-468X60-BANNER

Polovinom avgusta sve udarne rupe postaće prošlost

06.08.2013. | Dnevnik

U opštini Pećinci su u toku radovi na letnjem održavanju puteva. Završeno je košenje oko puteva i u toku je asfaltiranje, a po rečima Branke Đakovački, iz Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, opština Pećinci je jedina od 35 vojvođanskih opština koja je počela sa asfaltiranjem.

- Veoma sam zadovoljna kako rade izvođači, prvenstveno se to odnosi na saniranje udarnih rupa na putu Prhovo-Šimanovci. Na putu Popinci-Kupinovo završeno je košenje i sanirane su samo velike udarne rupe – rekla je Branka Đakovački.

Kako smo saznali od savetnice za saobraćaj predsednika opštine Jelene Antić, u pećinačkoj opštini je postupak sprovođenja javne nabavke i uvođenja u posao izvođača radova i nadzora protekao bez ikakvih problema.

- Upravo to je razlog što smo najdalje odmakli sa radovima na letnjem održavanju puteva od svih vojvođanskih opština. Bez obzira na to koliko i građani i mi iz lokalne samouprave želeli da radovi teku brže, moramo biti svesni da se radovi zapravo najbrže odvijaju upravo u našoj opštini. Krpljenje udarnih rupa na svim deonicama će biti završeno u narednih desetak do petnaest dana, a do kraja avgusta će biti završeno i obeležavanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije – najavila je Jelena Antić.

Ove godine će horizontalna signalizacija u zonama svih škola  biti pojačana pre nego što učenici pođu u školu, a u zonama pet škola biće postavljeni ležeći policajci i zaštitne ograde. Do novembra će se raditi i na postavljanju odbojnih ograda i denivelaciji bankina.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;