INFONET-468X60-BANNER

Završen stambeni kompleks "Trio" u Beogradu

25.06.2013. | E-kapija

Građevinsko preduzeće "Aradinović", koje je u poslednjih deset godina, izgradilo i uselilo više od 5.000 stanova, završilo je još jedan reprezentativan projekat u Beogradu – stambeni kompleks "Trio", saopšteno je iz tog preduzeća.

Taj kompleks smešten je u ulici Slanački put, u delu Beograda poznatom kao Višnjička banja. Na samo 6 km od Trga Republike i 700 metra od Dunava, Višnjička banja u poslednjim godinama sve više dobija na popularnosti kod onih koji žele da se sklone od gradske buke a, pritom ostanu u vezi sa svim gradskim dešavanjima.

Stambeni kompleks "Trio" čini 160 stanova različitih struktura, raspoređenih u tri lamele koje čine jednu arhitektnosku celinu. Stanovi su projektovani tako da zadovolje potrebe savremene porodice i moderan tempo života. U blizini kompleksa su vrtić, škola, reka, kao i nekoliko autobuskih linija. Tržni centar "Karaburma" nalazi se na oko 3km od kompleksa "Trio", a u blizini je planirana i izgradnja tržnog centra Višnjička Plaza.

- Naš cilj je bio da na tržištu stanova u Beogradu ponudimo visok kvalitet izgradnje po pristupačnim cenama. U svetu je trend da se porodice odlučuju za život u mirnijim gradskim zonama i kvartovima koji pružaju sve na jednom mestu, tako da i u Beogradu sve više imamo kupaca za ovakve stanove – rekao je Aleksandar Mirković, direktor GP "Aradinović", povodom završetka kompleksa "Trio".

U GP "Aradinović" kažu da je na zelenoj površini oko kompleksa planirana izgradnja teniskih terena i igrališta za decu, dok je jedan od poslovnih prostora u prizemlju namenjen za fitnes klub i igraonicu. U kompleksu "Trio" ima još oko 40 stanova namenjenih prodaji i oni se mogu kupiti putem komercijalnih ali i subvencionisanih stambenih kredita.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


XELLA SRBIJA
XELLA SRBIJA
LAZAREVAC-VREOCI
www.xella.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

OKTAVUS
OKTAVUS
NOVI BEOGRAD
www.oktavus.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;