Nastavlja se osvetljavanje beogradskih zdanja

01.12.2011. | E-kapija

Zdanje Igumanove palate na Terazijama od utorka uveče sija punim sjajem. Dekorativno osvetljenje svečano je predstavljeno Beograđanima u prisustvu gradskog sekretara za komunalne i stambene poslove Predraga Petrovića i direktora Uprave za energetiku Marka Stojanovića.

"Nastavlja se akcija postavljanja nove dekorativne rasvete u Knez Mihailovoj i Terazijama. Puštanjem u rad savremene LED rasvete na Igumanovoj palati doći će do izražaja njena fasada, koju je grad temeljno obnovio pre nekoliko godina, ali biće i omogućena znatna ušteda električne energije", naglasio je sekretar Petrović.

On je podsetio da je dekorativno osvetljenje nedavno postavljeno na Kapetan Mišinom zdanju i Palati Albanija, a da će do kraja godine biti osvetljena Kolarčeva zadužbina i nešto kasnije Biblioteka grada Beograda.

 
Share |

Komentari: 1

Racio 06.12.2011 01.22.54

Kakvo bahato rasipanje budžetskog novca, narod nema hleba da jede, porodilišta se raspadaju, vrtića nedovoljno, a oni osvetljavaju fasade za velike novce... sramota! Da bar lepo izgleda.... uz to, svaka treća fasada na Terazijama je osvetljena - nepotrebni i skupi KIČ!

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...