RPC Pešović dobio Evropski sertifikat za kvalitet

20.06.2011. | Poslovno jutro

Razvojno-proizvodnom centru Pešović iz Šimanovaca (RPC Pešović) dodeljen je Evropski sertifikat za prvi domaći električni protočni grejač vode. Ovaj sertifikat garantuje standarde i kvalitet kao neophodne uslove za izvoz na evropsko tržište.

Električni protočni grejač vode RPC Pešović štedi do 85% energije i do 50% vode. Takođe, ovaj grejač čuva prirodne resurse i okolinu.
 
RPC Pešović je firma koja se bavi razvojem i izradom prozvoda iz oblasti vodosanitarne opreme čija je glavna odlika velika ušteda vode. Osim toga, oni su i istraživačka laboratorija koja kreira potpuno novu tehnologiju brizganja plastičnih materijala, sa potencijalima da donesu revoluciju u proizvodnoj industriji.

U cilju najbržeg i najkvalitetnijeg zadovoljenja zahteva kupaca i partnera, ova firma pored izrade nudi i dizajn, konstrukciju, izradu alata, brizganje, montažu i završno pakovanje gotovih proizvoda.

 
Share |

Komentari: 1

sinisa 05.03.2012 08.13.13

u vezi aguatica bojlera firme pesovic,kupio sam jedan takav bojler i on uopšte ne opravdava prostor koji mu je posvecen.bojler uopšte nije u stanju da postigne zadovoljavajuću temperaturu,voda manje nego mlaka,ako pokusate sa regulacijom necete nista postici jer ako dodjete do kakve- takve temperature u toku podesavanja,u sledecem pustanju vode automatika ne reaguje na protok i ne ukljucuje grajac.cist promasaj !

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...