RPC Pešović dobio Evropski sertifikat za kvalitet

20.06.2011. | Poslovno jutro

Razvojno-proizvodnom centru Pešović iz Šimanovaca (RPC Pešović) dodeljen je Evropski sertifikat za prvi domaći električni protočni grejač vode. Ovaj sertifikat garantuje standarde i kvalitet kao neophodne uslove za izvoz na evropsko tržište.

Električni protočni grejač vode RPC Pešović štedi do 85% energije i do 50% vode. Takođe, ovaj grejač čuva prirodne resurse i okolinu.
 
RPC Pešović je firma koja se bavi razvojem i izradom prozvoda iz oblasti vodosanitarne opreme čija je glavna odlika velika ušteda vode. Osim toga, oni su i istraživačka laboratorija koja kreira potpuno novu tehnologiju brizganja plastičnih materijala, sa potencijalima da donesu revoluciju u proizvodnoj industriji.

U cilju najbržeg i najkvalitetnijeg zadovoljenja zahteva kupaca i partnera, ova firma pored izrade nudi i dizajn, konstrukciju, izradu alata, brizganje, montažu i završno pakovanje gotovih proizvoda.

 
Share |

Komentari: 1

sinisa 05.03.2012 08.13.13

u vezi aguatica bojlera firme pesovic,kupio sam jedan takav bojler i on uopšte ne opravdava prostor koji mu je posvecen.bojler uopšte nije u stanju da postigne zadovoljavajuću temperaturu,voda manje nego mlaka,ako pokusate sa regulacijom necete nista postici jer ako dodjete do kakve- takve temperature u toku podesavanja,u sledecem pustanju vode automatika ne reaguje na protok i ne ukljucuje grajac.cist promasaj !

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Cane 02.08.2021.
To rušenje objekata ne ide nikom u prilog,p...
Jovan Vranjes 02.08.2021.
Opstina zemun nam je prodala placeve sve po...
Maki 28.07.2021.
Šta je sa nelegalnim zgradama gde investito...
Žile 28.07.2021.
Traže legalizaciju zgrada starih preko 40 g...
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece