RPC Pešović dobio Evropski sertifikat za kvalitet

20.06.2011. | Poslovno jutro

Razvojno-proizvodnom centru Pešović iz Šimanovaca (RPC Pešović) dodeljen je Evropski sertifikat za prvi domaći električni protočni grejač vode. Ovaj sertifikat garantuje standarde i kvalitet kao neophodne uslove za izvoz na evropsko tržište.

Električni protočni grejač vode RPC Pešović štedi do 85% energije i do 50% vode. Takođe, ovaj grejač čuva prirodne resurse i okolinu.
 
RPC Pešović je firma koja se bavi razvojem i izradom prozvoda iz oblasti vodosanitarne opreme čija je glavna odlika velika ušteda vode. Osim toga, oni su i istraživačka laboratorija koja kreira potpuno novu tehnologiju brizganja plastičnih materijala, sa potencijalima da donesu revoluciju u proizvodnoj industriji.

U cilju najbržeg i najkvalitetnijeg zadovoljenja zahteva kupaca i partnera, ova firma pored izrade nudi i dizajn, konstrukciju, izradu alata, brizganje, montažu i završno pakovanje gotovih proizvoda.

 
Share |

Komentari: 1

sinisa 05.03.2012 08.13.13

u vezi aguatica bojlera firme pesovic,kupio sam jedan takav bojler i on uopšte ne opravdava prostor koji mu je posvecen.bojler uopšte nije u stanju da postigne zadovoljavajuću temperaturu,voda manje nego mlaka,ako pokusate sa regulacijom necete nista postici jer ako dodjete do kakve- takve temperature u toku podesavanja,u sledecem pustanju vode automatika ne reaguje na protok i ne ukljucuje grajac.cist promasaj !

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...