Henkel predstavio trendove iz oblasti zaštite životne sredine

06.10.2010. | eKapija

Kompanija Henkel Srbija učestvovala je na forumu "Održivi uspeh za firme u Srbiji" u Privrednoj komori Beograda koji je organizovao Quality Austria Center.

Tokom Foruma prikazani su najbolji primeri iz prakse sa sertifikovanim menadžment sistemima i predstavljena su svetska iskustva u oblasti kvaliteta i standardizacije. Trendove iz oblasti životne sredine na skupu je predstavio Miodrag Savić, menadžer Henkela.

Henkel je preneo iskustva u uvođenju "Top filtera" kao najsavremenijeg ekološkog sistema zaštite. "Top filter", ugrađen na fabrički toranj u Kruševcu, potpuno zadržava sve vrste vazdušnih čestica i mikročestica, koje ostaju u vazduhu nakon procesa proizvodnje, tako da je vazduh koji se ispušta potpuno čist. Osim skoro stoprocentno pročišćenog vazduha koji se ispušta u atmosferu, "Top filter" obezbeđuje i potpunu uštedu vode i smanjuje utrošak električne energije, koja je do sada trošena na ekološke sisteme zaštite, čime se sjedinjuju svi aspekti zaštite životne okoline i održivog razvoja, saopšteno je iz Henkela.

Forum je otvorio dr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, a osim predstavnika Quality Austria centra, predavači foruma su bili i menadžeri Delta Maxi Group, Famis, Henkel-a i Pinolesa.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...
Bojan Djordjevic 08.02.2020.
Interesuje me cena kljuc u ruke "kuca od st...
Lena 07.02.2020.
... neka dodju da svicarcima izgrade drugu ...