Henkel predstavio trendove iz oblasti zaštite životne sredine

06.10.2010. | eKapija

Kompanija Henkel Srbija učestvovala je na forumu "Održivi uspeh za firme u Srbiji" u Privrednoj komori Beograda koji je organizovao Quality Austria Center.

Tokom Foruma prikazani su najbolji primeri iz prakse sa sertifikovanim menadžment sistemima i predstavljena su svetska iskustva u oblasti kvaliteta i standardizacije. Trendove iz oblasti životne sredine na skupu je predstavio Miodrag Savić, menadžer Henkela.

Henkel je preneo iskustva u uvođenju "Top filtera" kao najsavremenijeg ekološkog sistema zaštite. "Top filter", ugrađen na fabrički toranj u Kruševcu, potpuno zadržava sve vrste vazdušnih čestica i mikročestica, koje ostaju u vazduhu nakon procesa proizvodnje, tako da je vazduh koji se ispušta potpuno čist. Osim skoro stoprocentno pročišćenog vazduha koji se ispušta u atmosferu, "Top filter" obezbeđuje i potpunu uštedu vode i smanjuje utrošak električne energije, koja je do sada trošena na ekološke sisteme zaštite, čime se sjedinjuju svi aspekti zaštite životne okoline i održivog razvoja, saopšteno je iz Henkela.

Forum je otvorio dr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, a osim predstavnika Quality Austria centra, predavači foruma su bili i menadžeri Delta Maxi Group, Famis, Henkel-a i Pinolesa.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...