INFONET-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

RD Solar predstavlja novu generaciju toplotnih pumpi kompanije LAFAT

01.08.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Toplotne pumpe predstavljaju inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje domova, poslovnih prostora i industrijskih objekata. Ova napredna tehnologija koristi prirodne resurse kao što su vazduh ili voda kako bi preneli toplotnu energiju i obezbedili udobnu unutrašnju klimu tokom cele godine. Sa širokim spektrom primena, toplotne pumpe su sve popularniji izbor za energetski efikasno grejanje i hlađenje, nudeći ekonomičnost, pouzdanost i ekološku održivost.

Toplotne pumpe

Lafat toplotne pumpe (Foto: RD Solar sistem)

Najbolja rešenja za uštedu energije

Toplotna pumpa je uređaj na električni pogon koji prenosi toplotnu energiju iz spoljne sredine u unutrašnjost objekta radi grejanja ili hlađenja.

Proizvod visokih performansi za energiju budućnosti, dizajnirana da odgovori svim zahtevima. Toplotna pumpa savršen je spoj modernog, čistog i energetski efikasnog rešenja za vaš dom.

Toplotne pumpe kompanije LAFAT  greju i hlade, održavaju vaš životni prostor u optimalno ugodnoj temperaturi koristeći energiju obnovljivih izvora i garantuju uštedu kao i očuvanje životne sredine. Glavne odlike su: dug životni vek, niska potrošnja električne energije, lako održavanje uz niske operativne troškove.

LAFAT Eco Life toplotne pumpe

Eco Life toplotne pumpe koriste R32 za rashlađivanje, kao i EVI invertorsku tehnologiju za postizanje temperature tople vode 60°C i stabilan rad, čak i pri temperaturi od -25°C.

LAFAT Eco Pool toplotne pumpe

Lafat Eco pool toplotna pumpa dizajnirana da, uz automatsko održavanje idealne temperature bazena, obezbedi optimalan užitak, u letnjim i zimskim vremenskim uslovima.

LAFAT Pro 30KW toplotne pumpe

Eco Pro serija toplotnih pumpi namenjena je za grejanje većih objekata, kao i za objekte koji zagrevaju veće količine sanitarne vode kao što su restorani.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;