INFONET-468X60-BANNER

Kompanija Jadran slavi 74 godine uspešnog poslovanja

28.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Jadran na tržištu Srbije već 74 godine uspešno posluje u oblasti građevinarstva, kao jedan od pionira koji pruža kompletnu uslugu u građevinskoj industriji. Priča Jadrana započela je pre više od sedam decenija, najpre kao dela čuvenog "Komgrapa", komunalnog građevinskog preduzeća grada Beograda, a zatim kao samostalnog preduzeća za molersko-farbarske radove.

Jadran

Foto: Jadran

Kompanija je kroz decenije svoju reputaciju stekla saradnjom sa gotovo svim državnim institucijama i velikim sistemima iz oblasti građevinarstva, energetike, naftne i mašinske industrije i tako postala sinonim za pouzdanog izvođača radova u zemlji, ali i u svetu.

Jadran je bio deo građevinskih projekata koji su se izvodili u Rusiji, Alžiru, Kuvajtu, Libiji, Egiptu i drugim zemljama. Osim toga, svojim projektima kompanija je ulepšala i izgradila lice Beograda, ali i doprinela razvoju lokalne zajednice kroz mnoge donacije i društveno odgovorne projekte.

Budući da je reč inovacija sinonim za kompaniju Jadran, veliku pažnju je posvetila uvođenju naprednih tehnologija, koje donose novi kvalitet njenom poslovanju.

Upotrebom inovativne BIM tehnologije od 2022. godine, kompanija je, korišćenjem samo jednog softverskog programa, unapredila brzinu procesa planiranja i izgradnje objekata, ali i unapredila koordinaciju svog poslovanja. Značajna optimizacija i razvoj planiranja i izvođenja radova takođe su razlozi su zbog kojih je BIM tehnologija velikom brzinom osvojila svet građevinarstva.

Jadran

Foto: Jadran

Kako su zaposleni ključ uspešnog poslovanja ove kompanije, velika pažnja posvećena je upravo njima i to kroz brojne benefite i podsticaj za dalji rast i razvoj. O tome da tradicija opstaje svedoči i činjenica da Jadran danas broji više od 500 stalno zaposlenih koji rade na više od 70 aktivnih gradilišta.

Decenije poslovanja temelj su daljeg napretka i rasta svih segmenata poslovanja pomenute kompanije. Vizija budućnosti građevinarstva koje je inovativno, odgovorno i efikasno, ogleda se u svakom detalju poslovanja kompanije Jadran, u preciznosti i efikasnosti koje ona osigurava u svakoj fazi svojih projekata.

Ulepšavanje sveta nije lak zadatak, već pravi izazov za one koji se usude da ga grade.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;