INFONET-468X60-BANNER

Sajam Voda u Belexpocentru u Beogradu

18.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam Voda održava se u Belexpocentru u Beogradu, od 16. do 18. novembra. Ovaj sajam predstavlja jedinstvenu manifestaciju koja na jednom mestu okuplja proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijske institucije koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Sajam voda

Posetioci mogu da se informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima (Foto: Sajam Voda)

Kako navode organizatori, sajam je pokrenut sa ciljem da se definišu strateški ciljevi u očuvanju vodenih resursa i željom da se sektor vodoprivrede regiona unapredi i razvije.

Sajam Voda namenjen je svima koji su spremni da svoja saznanja i iskustva pokažu i prenesu drugima, bez obzira radi li se o proizvodu, tehnologiji, usluzi, inovaciji, nauci ili nečem drugom, što doprinosi boljem korišćenju voda, zaštiti voda i zaštiti od voda.

Svrha Sajma Voda jeste da bude polazna platforma za sve buduće projekte u regionu i umrežavanje proizvođača i distributera opreme i tehnologije sa finansijskim institucijama koje investiraju novac u vodoprivredu, navode organizatori.

Organizovan je i međunarodni naučno-stručni skup Forum Voda koji je kroz pažljivo odabrane teme uvek aktuelan i podsticajan. S obzirom da je vodoprivreda delatnost kojom se na integralan način upravlja vodama i sprovode uslužne delatnosti u ovoj oblasti, angažovanje vodećih stručnjaka na Forumu Voda ukazuje na odgovornost i spremnost svih učesnika da doprinesu njenom razvoju.

Sajam je prilika da se posetioci na jednom mestu informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;