INFONET-468X60-BANNER

Rekonstrukcija Beograđanke gotova do kraja godine

22.09.2021. | Danas

Rekonstrukcija

Ilustracija (Foto: PIxabay.com)

Na osnovu saopštenja kompanije Marera Propertis, Palata Beograd biće rekonstruisana u potpunosti do kraja godine. U renoviranje jedne od najpoznatijih zgrada u Beogradu je uloženo više od osam miliona evra, a do kraja godine će biti renovirana i zgrada BIGZ.

Prema pisanoj izjavi Milane Srećkov, direktorke kompanije Marera Propertis, rekonstrukcija je obuhvatila kompletno uređenje unutrašnjeg prostora od petog do 23. sprata zgrade, kao i renoviranje fasade, zamenu stakala i postavljanje spoljašnjeg osvetljenja.

U planu je inovacija koja do sada nije primenjena na našem tržištu - zelene parkovske površine na prostranim terasama zgrade na petom i šestom spratu. Direktorka Srećkov je izjavila i da vlada veliko interesovanje za poslovni prostor A klase u renoviranoj Palati Beograd, kao i da je skoro 70 odsto prostora izdato.

Paralelno sa radovima na rekonstrukciji Palate Beograd, koja je u vlasništvu Marere od novembra prošle godine, započeto i renoviranje zgrade BIGZ, koju je ta kompanija kupila u februaru ove godine. Zgrada BIGZ će biti gotova do kraja 2022. godine prema planovima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;