INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Norveški radijatori - akcijski popust 10% do 31.08.2021.

12.05.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Rovex Inženjering sa tradicijom od 21 godine poslovanja na tržištu Srbije nudi i ove godine veliki izbor modela norveških radijatora za svaki stan, kuću ili poslovni prostor. Dokazani kvalitet,  ekonomičnost, izuzetan dizajn najbolja su preporuka da kada se razmišlja o grejanju da se izaberu norveški radijatori ROVEX.  Akcijski popust od 10% traje do kraja avgusta ove godine.

Norveški radijatori - akcijski popust 10% do 31.08.2021.

Ekonomija, estetika i ekologija uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex Norveške radijatore. 

Neki od modela iz ponude:

GLAMOX 3001 u proteklih 21 godinu postao je sinonim za Norveške radijatore. Dokazana pouzdanost  u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom čini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje. 

ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Funkcionalnost u skladu sa EURO DESIGN standardima garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije. Moderan skandinavski dizajn, izbor boja bela, siva, crna i crvena, uklapaju se u svaki prostor. Omogućavaju opremanje stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.

ADAX NEO WiFi  - model za savremenog čoveka koji živi u dobu interneta i modernih komunikacija. Već dokazane termičke karakteristike radijatora i savremena komunikacija omogućavaju da se upravlja sistemom grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Savremena tehnologije omogućava da se ekonomično troši energija samo onda kada i koliko stvarno treba. 

ADAX ECO BASIC kompaktni model ekonomičnih dimenzija i jednostavan za korišćenje. ADAX ECO BASIC namenjen je svim onima koji imaju male stambene prostore i koji žele efikasno grejati prostore u kojima postoji prisustvo vode.

Samo originalni Norveški radijatori imaju karakteristike koje garantuju sigurno i udobno grejanje. Garantni rok od 5 godina i 21 godina tradicije Rovex Inženjeringa potvrda su pozdanosti i kvaliteta 

Više o modelima Rovex norveških radijatora pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;