INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kreirajte svoj kupatilski ventilator

05.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kupatilski ventilatori su izuzetno važni kako bi se održala higijena u kupatilu. Naročito su bitni kod kupatila bez prozora ili sa ograničenom ventilacijom. Kupatilski ventilatori ne samo da uklanjaju paru već sprečavaju najčešće posledice vlage: kondenzaciju, plesni, bakterije i neugodne mirise. Moderni ventilatori lako rešavaju takve probleme, bez mnogo muke.

Modularni ventilatori sa maskama

Kvalitetan ventilator je važan kako se ne bi dozvolilo da vlaga smanji hidroizolaciju kupatila. Za kupatila standardnih veličina, ventilator sa protokom vazduha od 100 kubika po satu je dovoljan. Za veće dimenzije kupatila, Mak trade nudi i jače ventilatore. Režim rada omogućava motor sa termičkom zaštitom koja sprečava pregrevanje motora i potencijalni rizik od požara. MTG ventilatori su lagani, tihog rada i kvalitetne izrade

Lako se montiraju na otvor zida ili na plafon zatezanjem žabica instaliranih u telu ventilatora ili fiksiranjem sa tiplovima i vijcima. Osnovni uslov za ugradnju ventilatora je postojanje izvoda električne instalacije u blizini otvora za ventilaciju. Kako je to ispunjeno, može se pristupiti ugradnji ventilatora. Pre početka rada obavezno treba isključiti odgovarajući automatski osigurač ili izvrnuti uložak ako se radi o topljivom osiguraču, a zatim obezbediti tablu sa osiguračima na taj način da niko slučajno ne može uključiti osigurač dok su radovi u toku.

Modularni ventilator sa maskom

Kada je ventilator uključen, klapna ne utiče na protok vazduha. Kada je ventilator isključen, klapna se zatvara kako bi sprečila prodor neprijatnih mirisa i čestica iz ventilacionog otvora. Tajmerom se podešava vremenski period rada ventilatora. Prednost modularnog ventilatora je veliki izbor lako zamenjivih maski. Raznovrsni dizajn maski se prilagodjava već postojećem kupatilskom enterijeru. Montaža i demontaža se vrši bez alata. Proizvodnja Mak trade nudi moderan dizajn zamenjivih maski. Senzor je sakriven u telo ventilatora i ne narušava izgled ventilatora. On omogućava paljenje ventilatora prilikom ulaska u prostoriju.

Ponudu Mak trade pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;