INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Veliki kružni tok za bolji protok saobraćaja

05.02.2021. | S. B. M. | Novosti

Rekonstrukcijom ulica Save Maškovića i Crnotravske, na uglu Bulevara oslobođenja biće urađen veliki kružni tok koji će obezbediti mnogo bolji protok saobraćaja. Radovi su započeti 23. decembra.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Posle proširenja, ova ulica će postati bulevar sa četiri trake i razdelnim ostrvom koje će imati zelenilo. Time će žitelji naselja Stepa Stepanović konačno moći da stižu do svojih domova i da idu na posao bez upadanja u velike gužve.

- Crnotravska ulica će takođe biti proširena i imaće četiri trake do Borske, tako da će građani imati na raspolaganju moderan bulevar - naveo je zamenik gradonačelnika Goran Vesić tokom jučerašnjeg (04.02.2021) obilaska radova. - Ne bi trebalo zaboraviti da se trenutno radi i Bulevar patrijarha Pavla koji vodi prema Mostu na Adi, na delu od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka. Taj posao će biti završen do leta, najverovatnije u julu, a istovremeno se radi projekat za rekonstrukciju Bulevara patrijarha Pavla na delu od Košutnjaka do Mosta na Adi. U narednih nekoliko meseci biće raspisan tender i za taj deo, pa bi do januara sledeće godine trebalo da bude završena veza od Mosta na Adi do Košutnjaka, uz obilaženje Topčiderskog parka.

Zbog radova u ovom delu grada, saobraćajne gužve su veće nego što je to uobičajeno. Tako će biti i ubuduće, sve dok se gradnja saobraćajnice ne završi. Zbog radova i postavljenih građevinskih mašina, do subote važe izmene na linijama na potezu linija 400 kao i na liniji 503 koja saobraća od Trošarine do naselja Resnik.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podseća da je u planu i rekonstrukcija Borske i Ulice Pere Velimirovića. Kada sve bude gotovo, građani će moći da stignu bulevarima sa četiri trake od Ulice Save Maškovića, preko Crnotravske, Borske, Pere Velimirovića i Bulevara patrijarha Pavla do Mosta na Adi.

 

Komentari: 1

DARKO 08.02.2021 12.25.09

Stanovnici naselja Stepa Stepanović NEĆE "moći da stižu do svojih domova i da idu na posao bez upadanja u velike gužve" jer se saobraćajni čep prebacuje na raskrsnicu Save Maškovića i Vojvode Stepe. Kada se završi ceo potez kružnog puta do Braće Jerković, onda će se videti rasterećenje.

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;