INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Duh Španije u vašem kupatilu, pločice Eco Ceramic

20.11.2020. | Gradjevinarstvo.rs

U širokom asortimanu svojih proizvoda Diplon Kupatila izdvajaju španske pločice za kupatilo brenda Eco Ceramic. Kompanija se bavi proizvodnjom keramičkih i granitnih pločica. Osnovana je 2009. godine i u kratkom vremenskom roku dospela je na listu značajnih proizvođača keramike u Španiji, kao i na evropskom tržištu.

U Diplon Kupatila maloprodajnom salonu i online prodavnici može se pronaći veliki izbor zidnih i podnih pločica razlitiče namene, za kupatilo, za kuhinju, terase i hodnike. Spoljne i zidne pločice u različitim dezenima, popularne pločice imitacija kamena i pločice imitacija drveta.

Eco Ceramic kao brend je prepoznat po praćenju i diktiranju savremenih svetskih trendova u proizvodnji i dizajnu. Izdvajaju se pločice po trenutno najpopularnijoj dimenziji na tržištu 120x60cm. Serije poput Mirage, Montecoto i Earthstone često su prvi izbor kupcima koji se odluče za pločice kao podnu oblogu u dnevnom boravku.

Izbor pločica je prvi korak u opremanju novog kupatila. Odabir pravih boja i dimenzija, u odnosu na veličinu prostora i osvetljenje, ključan je za osećaj prostranosti i prijatnosti u ambijentu. U Diplon Kupatila maloprodajnom salonu možete iskoristiti uslugu izrade 3D modela vašeg kupatila pre nego što donesete konačnu odluku.

Španske Eco Ceramic pločice pored savremenih procesa izrade, modernog dizajna i popularnosti brenda odlikuje jedan od najboljih odnosa cene i kvaliteta na domaćem tržištu uvozne keramike. U Diplon Kupatila ponudi trenutno se na dodatnom popustu nalazi nekoliko serija pločica različite namene: Tibet, Midtown, Vanguard, Mistery, Mieres…

- Posetite Diplon Kupatila maloprodajne salone i uz asistenciju našeg prodajnog sektora izaberite prave pločice za vaše kupatilo, kao i kompletan asortiman opreme za kupatilo - poručuju iz ove kompanije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;