Rekordna godina u Alternativinom poslovanju

24.01.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Iz kompanije Alternativa sa posebnim zadovoljstvom obaveštavaju svoje cenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao dosad najuspešnija poslovna godina. U prilog tome govore činjenice da je zabeležen rekordni prihod i profit, te izvoz koji je povećan za čak 43%. Ovakvom plasmanu na inostranom tržištu najviše su doprineli implementacija standarda ISO 9001:2015, CE znak i sertifikati koji su neophodni za izvoz na najzahtevnija tržišta Zapadne Evrope i regiona.

Rekordna godina u Alternativinom poslovanju

U 2019. godini zaposleni u kompaniji su dobili 17 novih kolega.

Prošla godina će ostati upamćena po jubilarnom dvomilionitom kvadratu termoizolacionih panela, proizvedenom na najsavremenijoj opremi i novoj automatskoj liniji.

Kompanija je postala bogatija i za dve nove linije za proizvodnju, i to linije za proizvodnju termoizolacionih panela sa ispunom od kamene vune i linije za proizvodnju kolena za odvodnju oborinskih voda, spoljašnjeg i unutrašnjeg vinkla i spoljnog kotlića, čime je u potpunosti kompletiran Alternativin proizvodni program u ovoj oblasti.

Kupljeno je i novo skladište površine 3.300m², koje će umnogome ubrzati proizvodne procese i pridoneti brzini isporuke termoizolacionih panela.

Implementacijom projekta rekonstrukcije platoa za odlaganje panela sa industrijskom saobraćajnicom ukupne površine 8.500m², započetog u mesecu septembru, zaokružen je prošlogodišnji investicioni ciklus.

Planovi za 2020. godinu uključuju ojačanje izvoza u zemlje regiona, proširenje prodajne mreže u zemljama zapadne Evrope, te proboj na nova tržišta.

- Takođe, tokom 2020. tržištu ćemo ponuditi i dva nova proizvoda, ali neka to ostane naša mala tajna, koju ćemo vam vrlo rado saopštiti kada za to dođe vreme. Svima koji su na bilo koji način doprineli Alternativinom uspešnom poslovanju, iskreno se zahvaljujemo. I Vi ste deo našeg uspeha, zato budimo ponosni na sve što smo zajedno postigli i radujmo se zajedno - poručili su iz Alternative.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...
ljuba 29.09.2021.
Hajde da danas analiziramo ocene izvodljivo...
Savic 27.09.2021.
Jedno od najlepiših i najpoželjnijih naselj...