INFONET-468X60-BANNER

Izgradnja zdravstvene stanice u Borči

24.09.2019. | Beoinfo

Gradski sekretar za investicije Luka Petrović najavio je danas (24.09.2019) da je za 28. oktobar zakazano otvaranje javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji zdravstvene stanice u Borči, čime je ispunjeno još jedno obećanje dato građanima ovog dela Palilule. Kako je precizirao, budući objekat nalaziće se u Ulici Koste Manojlovića i imaće blizu sedam hiljada kvadrata.

Ilustracija (www.pixabay.com)

– Zdravstvena stanica u sklopu ogranka doma zdravlja „Dunavski venac”, Doma zdravlja „Dr Milutin Ivković” Palilula, sadržaće brojne službe medicinske zaštite. Objekat će imati podzemnu garažu za parking kako zaposlenih tako i posetilaca, a takođe su obezbeđena i parking mesta za osobe sa invaliditetom. Kad je reč o materijalizaciji i izgleda, biće ugrađeni najkvalitetniji materijali i mislim da će ovo biti jedan od najlepših objekata zdravstvene zaštite – rekao je Luka Petrović.

Zdravstvena stanice će imati sledeće služne: Služba za zdravstevnu zaštitu predškolske dece, Služba za zdravstevnu zaštitu školske dece, Služba za zdravstevnu zaštitu odraslih građana, Služba kućnog lečenja i palijativne nege, Služba za zdravstevnu zaštitu žena, Služba za polivalentnu patronažu, Rentgen i ultrazvučna dijagnostika, Laboratorijska dijagnostika, Stomatološka služba, Služba fizikalne medicine i rehabilitacije, Konsultativno-specijalističke službe – Interna medicina, Oftalmologija, Otorinolaringologija, Psihijatrija, zatim tehničku službu, apoteku,   zajedničku službu, Hitnu pomoć, Prostor za čuvanje lekova i medicinskog materijala i Službu za centralnu sterilizaciju.

Krip-inženjering radio je projekat buduće zdravstvene stanice.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;