INFONET-468X60-BANNER

Asfalt stiže u mačvanska sela

20.06.2019. | A. D. | Novosti

Rekonstrukcija dva lokalna puta u Ševaricama - prema Uzveću i Čevrntiji, privodi se kraju. Prema rečima gradonačelnika Šapca, Nebojše Zelenovića građevinska sezona, u kojoj će biti potrošeno 10 miliona evra, biće duga ali će do jeseni biti popravljeni svi putevi koji su u lošem stanju.

- Obećali smo da ćemo ravnomerno raditi i ulice u gradu i puteve na selu. Nakon asfaltiranja u Ševaricama, počećemo u Drenovacu, a potom će na red doći Mačvanski Pričinović i Štitar. Radićemo i u Pocerini - rekao je u utorak Zelenović obilazeći radove.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Prema njegovim rečima, niko neće biti zaboravljen, a svaka planirana saobraćajnica biće asfaltirana. Sugestije građana, kaže, su dobrodošle, pa čelni čovek Šapca poziva meštane mačvanskih sela da predlože najpotrebnije projekte.

- Ovo je jedini način da izgradimo zajednicu kakvu želimo. Novca ima dovoljno iako nam država duguje 30 miliona evra i mi nastavljamo ritmom koji je ustanovljen. Imamo velike investicije i u gradu, počela je rekonstrukcija sportskih, školskih i kulturnih objekata - naglasio je Zelenović.

Asfaltirani putevi u selu Ševarice dugački su po 300 metara. Vrednost radova je oko šest miliona dinara, a izvođač je građevinsko preduzeće Jugokop.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;