INFONET-468X60-BANNER

Auto-put od Surčina do Obrenovca biće završen i pre roka

19.04.2019. | Tanjug

Kineska kompanija CRBC najavljuje da će radovi na projektu izgradnje auto-puta od Surčina do Obrenovca biti gotovi i pre dogovorenog roka, a to je do kraja ove godine.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je s Džang Sjaojuenom, direktorom kineske kompanije CRBC u Srbiji  i izrazila zadovoljstvo saradnjom sa tom kompanijom i načinom na koji ova kompanija realizuje projekat auto-puta od Surčina do Obrenovca.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Saradnja će se nastaviti i na izgradnji najteže deonice na Koridoru 11 Požega-Boljare, kao i na izgradnji deonice Novi Beograd-Surčin, što će omogućiti puno funkcionisanje Koridora 11.

Džang je izjavio da CRBC radi na pripremi idejnog rešenja za deonicu Požega-Boljare, te dodao da sledeće godine započinje izgradnju od Novog Beograda do Surčina, a radi se intenzivno i na pripremnim aktivnostima za rekonstrukciju pruge od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom.

Mihajlović i predstavnik kompanije CRBC ocenili su da je izgradnja brze saobraćajniće Novi Sad - Ruma od velike važnosti za Srbiju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;