INFONET-468X60-BANNER

KRAUSE fiksirane merdevine - Novo na tržištu Srbije

01.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

KRAUSE je nemačka firma koja pored širokog asortimana, proizvodi i fiksirane merdevine predviđene za profesionalnu upotrebu, koje se brzo i bezbedno montiraju. Fiksirane merdevine su elementi modularne građevinske konstrukcije. Sistem i kod složenih i razdeljenih uređaja omogućuje montiranje sa uštedom vremena od čak 30%.

Veliki izbor elemenata obezbeđuje jednostavno prilagođavanje i najrazličitijim karakteristikama objekta na koji se montiraju. Predstavljaju idealno sistemsko rešenje ako je zadatak da zgrade, uređaji ili mašine budu bezbedno dostupne i na velikim visinama, kao npr: za poslove kontrole i održavanja na zgradama, uređajima i skelama ili za bezbedne puteve evakuacije u zgradama.

KRAUSE fiksirane merdevine

KRAUSE fiksirane merdevine

Sve KRAUSE merdevine zadovoljavaju norme DIN 18799-1 (Fiksirane merdevine kod zgrada), DIN 14094-1 (Protivpožarna zaštita - Merdevine za evakuaciju) i DIN EN ISO 14122-4 (Protivpožarna zaštita - Merdevine za evakuaciju), i poseduju atest i uputstvo za upotrebu.

U okviru prvog dela norme DIN 18 799-1 definisani su zahtevi i kontrola bezbednosti za fiksirane merdevine sa bočnim stranama u oblasti održavanja i čišćenja zgrada. Deo prvi norme DIN 14 094-1 se odnosi na merdevine za evakuaciju sa i bez naslona za leđa, a obuhvaćeni su i rukohvati i platforme. Dok su u četvrtom delu norme EN ISO 14122-4 definisane fiksirane merdevine kod mašinskih uređaja. Deo mašinskog uređaja može da bude i jedan građevinski objekat.

KRAUSE fiksirane merdevine

KRAUSE fiksirane merdevine

Zahvaljujući velikoj varijabilnosti elemenata, kao i samoj konfiguraciji same merdevine se mogu koristiti i na vrlo zahtevnim građevinskim mestima, što znači da generalni izvođači, podizvođači i arhitekti mogu veoma lako pomoću konfiguracije isplanirati odgovarajuće elemente fiksiranih merdevina.

Katalog KRAUSE fiksiranih merdevina možete preuzeti ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;