INFONET-468X60-BANNER

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

12.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija TECE predstavila je TECElogo, sistem za instalaciju kod koga više nije potreban alat već samo ruke i uz pomoć koga se posao izvodi jednostavno, lagano i precizno.

- Sa TECElogo sistemom na raspolaganju vam je sve potrebno za instalaciju pitke vode i grejanja i to u svim uobičajenim kao i velikim dimenzijama od 16 do 63mm. Pored uobičajenog montiranja fitinga, kod TECElogo sistema moguća je i upotreba predmontiranih rešenja, kao npr. instalacija umivaonika ili priključak grejnih tela - kažu iz kompanije TECE.

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

TECElogo

TECElogo kompozitna cev izrađena je od najmodernijih materijala uz upotrebu mašina visoke tehnologije. Cev objedinjuje najbolja svojstva metalnih i plastičnih cevi. Zahvaljujući stabilnom unutrašnjem sloju (inlineru) i spoljnjem tupo zavarenom aluminijumskom sloju, cev odlikuju izvrsna svojstva savijanja i postavljanja.

TECElogo fiting pleni svojom konstrukcijom prilagođenom potrebama gradilišta i kompaktnog izvođenja. Svoju visoku otpornost može da zahvali kombinaciji visoko efikasne plastike PPSU® i poliamida sa pojačanim vlaknima. TECElogo fitinge i cevi ispitalo je Nemačko tehničko i naučno udruženje za vodu i gas [DVGW] i odobreni su za upotrebu kod instalacija pitke vode.

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

TECElogo

Moguće je neispravno sastavljen spoj uz pomoć posebnog alata ponovo rastaviti samo sa TECElogo sistemom. Cev i spojnica pri tom ostaju neoštećeni i moguće ih je ponovo koristiti

Za korisnike cevnih sistema TECEflex i TECElogo od sada je dostupan asortiman fabrički predizolovanih cevi, sa izolacijama od 6mm, 9mm i 13mm. Upotreba ovih cevi u velikoj meri olakšava ugradnju, a omogućava uštedu vremena ugradnje i do 50%.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;