NIP SPASIĆ dobio "Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja"

25.07.2018. | Gradjevinarstvo.rs

NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA zasluženo je sertifikovana za odlično poslovanje u 2017. godini sa visokom ocenom kreditnog rejtinga AA.

Na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu godinu kompanija NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA ponela je u 2017. godini visoku ocenu bonitetne izvrsnosti poslovanja koja oslikava visok kreditni rejting u poslovanju – AA i postala ekskluzivni nosilac u svojoj branši jednog od najprestižnijih sertifikata u Evropi – Creditworthiness Rating Excellence Certifikate AA.

Kompanija NIP SPASIĆ je lider u proizvodnji propratnog materijala za termoizolacione fasadne sisteme za građevinske objekte. Svoj put do današnje pozicije započela je davne 1985. godine i do dan danas sačuvala status porodične firme, ali transformisane u modernu proizvodnu kompaniju koja za svoj primarni cilj ima uspostavljanje i negovanje saradnje sa multinacionalnim trgovačkim kompanijama. U vlasništvu firme nalaze se poslovne prostorije u površini od 2.500m², kao i zemljište u površini od preko 20.000m².

Dobar vizionarski duh i umeće poslovanja dokazali su kroz dugogodišnje uspešno poslovanje, gde je akcenat uvek bio na proširenju asortimana proizvoda i kapaciteta, serifikovanju proizvoda, ulaganju u nove tehnologije i ljudske resurse, kao i na praćenju tržišta, ne samo domaćeg, nego i inostranog.
Poslovna politika kompanije fokusirana je na pozicioniranje i plasman proizvoda na zahtevno inostrano tržište.

Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja koji po identičnim kriterijumima Bisnode grupa dodeljuje u više od 19 zemanja Evrope, najbolji je pokazatelj stabilnosti i kvaliteta rada kompanije NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA na tržištu. Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kompanijama osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. U 2017. godini u Srbiji je svega 2,15% preduzeća ispunjavalo kriterijume za izdavanje sertifikata bonitetne izvrsnosti.

- Priznanje bonitetne izvrsnosti za naše klijente je potvrda dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi - kažu iz kompanije NIP SPASIĆ.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 11.03.2019.
Kada će biti izgrađen deo SMT kružnog puta ...
Voluja 09.03.2019.
Pruga je i dalje u losem stanju, nije sred...
Balkan 04.03.2019.
A kada ce to da bude sve zavrseno i da li c...
Iiinkh 18.02.2019.
Sta vam znaci to da mogu pristojno da zarad...
Biljana 17.02.2019.
Kako loktajt lepak namazati na celu povrsin...