INFONET-468X60-BANNER

Otvoren „JobFair17 - Kreiraj svoju budućnost“

06.11.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Uz predstavnike fakulteta, kompanija i medija svečano je otvoren ovogodišnji Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair17 - Kreiraj svoju budućnost!‟.

Već trinaest godina, Sajam se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru i predstavlja sponu između studenata, kompanija i obrazovnog sistema. Pored karijernog napretka, pruža i priliku za lični i profesionalni razvoj posetilaca kroz učešće u propratnom programu sajma - besplatne tribine, razgovor za posao, a od ove godine i kroz interaktivnu radionicu „Case study”.

Glavni organizatori istakli su da je ovaj projekat primer da uz malo želje i truda može da se postigne mnogo, i da je bila čast i zadovoljstvo raditi na ostvarenju plemenitog cilja - zaposlenju studenata i mladih ljudi.

Kao i svake godine, podršku su pružili fakulteti Univerziteta u Beogradu. Njihovi predstavnici potvrdili su da je ovo retka i izuzetna manifestacija na kojoj studenti mogu da vide šta se dešava u privredi i industriji, te šta ih čeka sutra i koje veštine su im potrebne na putu do posla. U avanturizmu studenata leži nukleus njihovog budućeg rada, i ako oni ne načine iskorak, niko drugi to neće učiniti umesto njih.

Predstavnici kompanija učesnica složili su se da je imperativ zadržati i zaposliti mlade ljude, i da se sajam već dugi niz godina prilagođava dinamici i potrebama tržišta.

Sajam je otvoren danas i sutra za sve posetioce od 10 do 18 časova u Zgradi tehničkih fakulteta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;