IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Počela izgradnja "BW Vista"

15.12.2016. | Beobuild

Počeli su radovi na još jednom objektu u okviru projekta „Beograd na vodi”, stambenom kompleksu „BW Vista“ sa oko 220 stambenih jedinica. Kompleks će se nalaziti u bloku 18, na prostoru nekadašnjeg terminala ŽIT-a (Železnički Integralni Transport). Pozicija ovog bloka nalazi se između velikog centralnog parka i kompleksa „BW Residences“, a podrazumeva kulu visoke spratnosti (2Po+Pr+23+Te) sa aneksom komercijalne namene, velikom podzemnom garažom i uređenim unutrašnjim dvorištem.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Ovaj stambeni blok treba da proširi tržišnu ponudu čitavog projekta, pre svega kada se govori o stambenim jedinicama manjih kvadratura i niže cenovne kategorije. U tom smislu, biće povoljniji od susednog „BW Residences“, a nudiće stanove od studija do četvorosobnih i u rasponu kvadratura od 30 do 110 m². Premijum jedinice najvećih površina planirane su na najvišim spratovima, gde će poslednje tri etaže biti izvedene sa staklenom zid-zavesom i prozorima od poda do plafona. U okviru objekta planiran je vrtić, a komercijalni aneks sadržaće prodavnice i druge komercijalne sadržaje.

Radovi koji se trenutno izvode podrazumevaju pripremne zemljane radove i postavljanje šipova. Trenutno se radi iskop i na tome su angažovani PMC i Millennium Team, dok će šipove u narednom periodu postavljati Novkol. Završetak ove faze radova planiran je do juna naredne godine, dok se završetak izgradnje očekuje u prvoj polovini 2019. Paralelno sa radovima na kompleksu „BW Vista“, izvode se obimni radovi na iskopu za tržni centar „BW Galerija“ a uskoro kreće i postavljanje probnih šipova.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;