Arapi iznad Sarajeva grade velelepni grad (video)

01.04.2016. | Klix

Kompanija iz Abu Dabija u Bosni i Hercegovini i Maroku najavljuje dva projekta u vrednosti od 620 miliona dirhama, odnosno 168,7 miliona američkih dolara.

Kompanija „Green Valley“ sa sedištem u Abu Dabiju, kako pišu arapski mediji, blizu je završetka građevinskih projekata u Turskoj, UAE i drugim delovima Bliskog istoka, a u BiH su izabrali Vogošću gde će na jednom od najviših vrhova iznad Sarajeva graditi grad „Zelena dolina“.

Biće to kompleks na 73.000 kvadratna metra sa 106 vila i 224 apartmana (studio, jednosobni i dvosobni), koji će uključivati i brojne ekskluzivne objekte, usluge i zabavne sadržaje kao što su bazeni, klub zdravlja, šetalište, igralište za košarku, dvoranu, supermarket, restorani, kafići i drugo.

Projekti u BiH i Maroku, baš kao i oni u Turskoj, deo su strategije kompanije „Green Valley“ koja državljanima zemalja Golfske unije (GCC) želi da ponudi priliku da ulažu u imovinu van regije.

Vlasnik ove kompanije Ali Sid Al Salami kazao je kako su privilegovani što mogu da objave dva nova velika projekta u Marakešu i Sarajevu.

- Oba su luksuzni projekti koji nude sjajne mogućnosti ulaganja u gradove koji se smatraju savršenim turističkim destinacijama – istakao je dodavši da očekuju kako će potražnja za ovim nekretninama biti fenomenalna.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...