Arapi iznad Sarajeva grade velelepni grad (video)

01.04.2016. | Klix

Kompanija iz Abu Dabija u Bosni i Hercegovini i Maroku najavljuje dva projekta u vrednosti od 620 miliona dirhama, odnosno 168,7 miliona američkih dolara.

Kompanija „Green Valley“ sa sedištem u Abu Dabiju, kako pišu arapski mediji, blizu je završetka građevinskih projekata u Turskoj, UAE i drugim delovima Bliskog istoka, a u BiH su izabrali Vogošću gde će na jednom od najviših vrhova iznad Sarajeva graditi grad „Zelena dolina“.

Biće to kompleks na 73.000 kvadratna metra sa 106 vila i 224 apartmana (studio, jednosobni i dvosobni), koji će uključivati i brojne ekskluzivne objekte, usluge i zabavne sadržaje kao što su bazeni, klub zdravlja, šetalište, igralište za košarku, dvoranu, supermarket, restorani, kafići i drugo.

Projekti u BiH i Maroku, baš kao i oni u Turskoj, deo su strategije kompanije „Green Valley“ koja državljanima zemalja Golfske unije (GCC) želi da ponudi priliku da ulažu u imovinu van regije.

Vlasnik ove kompanije Ali Sid Al Salami kazao je kako su privilegovani što mogu da objave dva nova velika projekta u Marakešu i Sarajevu.

- Oba su luksuzni projekti koji nude sjajne mogućnosti ulaganja u gradove koji se smatraju savršenim turističkim destinacijama – istakao je dodavši da očekuju kako će potražnja za ovim nekretninama biti fenomenalna.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...