Ruske železnice angažuju srpske kompanije na rekonsrukciji

29.03.2016. | Tanjug

Kompanija Ruskih železnica „RŽD Internešenel“ nastavlja da angažuju srpske kompanije za izvođenje radova na rekonstrukciji železničke infrastrukture Republike Srbije, saopštila je ta kompanija.

Tako su 22. marta potpisani ugovori za izvođenje niza građevinsko-montažnih radova sa „MBA-Ratko Mitrović Niskogradnja“ d.o.o. Beograd i „Energoprojekt-Niskogradnja“ a.d. Beograd, navodi se u saopštenju.

U skladu sa potpisanim sporazumima, kompanije-podizvođači će izvoditi radove na geodetskom obeležavanju, nizu građevinsko-montažnih radova na rekonstrukciji zemljanog planuma, ugradnji odvoda za vodu, izgradnji perona, prilaznih puteva, prenosu i zaštiti kablova i objekata na južnim deonicama evropskog Koridora 10, čiju rekonstrukciju „RŽD Internešnl“ otpočinje u najskorije vreme.

„MBA-Ratko Mitrović Niskogradnja“ će izvesti navedene radove na deonicama Vinarci-Đorđevo (15km) i Bujanovac-Bukarevac (preko 13km), a „Energoprojekt-Niskogradnja“ – na deonici Vranjska Banja-Ristovac (preko 17km), saopšto je „RŽD Internešenel“.

Početak radova na prve dve deonice planiran je za april 2016. godine.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...