Ruma: Nova pijaca kod rumskog Doma zdravlja

31.12.2015. | Radio 021

Radovi na uređenju prostora namenjenog za pijačnu prodaju kod rumskog Doma zdravlja polako se privode kraju. Opština Ruma će postavljanjem tezgi rešiti dugogodišnji problem ulične prodaje u Lenjinovoj ulici. Nakon radova, prodavci će svoju robu moći da prodaju na uređen način, na lokaciji koja je za to i namenjena, smatra načelnica Odeljenja za urbanizam Tanja Drobac.

- Svi prodavci koji svoju robu prodaju uz put u Lenjinovoj ulici biće izmešteni iza marketa „Luki“, gde su već postavljene tezge JP „Komunalac“, a postavljanje behatona je u završnoj fazi. Nadamo se da ćemo na ovaj način smanjiti i intervencije komunalnih inspektora, ali i omogućiti daleko adekvatnije uslove za prodaju. Uređenjem novog pijačnog prostora završavamo godinu u kojoj smo kao Opštinska uprava i „Odeljenje za urbanizam“ očistili 13 divljih deponija, sanirali 2,5 kilometara kanalske mreže i veliki broj stočnih jama – rekla je Tanja Drobac.

Načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić naveo je da do sada nije bilo načina da se ovaj problem reši, ali se nada da će trgovci sada biti zadovoljni.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...