Ruma: Nova pijaca kod rumskog Doma zdravlja

31.12.2015. | Radio 021

Radovi na uređenju prostora namenjenog za pijačnu prodaju kod rumskog Doma zdravlja polako se privode kraju. Opština Ruma će postavljanjem tezgi rešiti dugogodišnji problem ulične prodaje u Lenjinovoj ulici. Nakon radova, prodavci će svoju robu moći da prodaju na uređen način, na lokaciji koja je za to i namenjena, smatra načelnica Odeljenja za urbanizam Tanja Drobac.

- Svi prodavci koji svoju robu prodaju uz put u Lenjinovoj ulici biće izmešteni iza marketa „Luki“, gde su već postavljene tezge JP „Komunalac“, a postavljanje behatona je u završnoj fazi. Nadamo se da ćemo na ovaj način smanjiti i intervencije komunalnih inspektora, ali i omogućiti daleko adekvatnije uslove za prodaju. Uređenjem novog pijačnog prostora završavamo godinu u kojoj smo kao Opštinska uprava i „Odeljenje za urbanizam“ očistili 13 divljih deponija, sanirali 2,5 kilometara kanalske mreže i veliki broj stočnih jama – rekla je Tanja Drobac.

Načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić naveo je da do sada nije bilo načina da se ovaj problem reši, ali se nada da će trgovci sada biti zadovoljni.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...