INFONET-468X60-BANNER

Počela rekonstrucija puteva vredna 30 miliona dinara

09.09.2015. | Tanjug

U Adi je počela rekonstrukcija saobraćajnica ukupno vredna 30 miliona dinara cijim završetkom će biti omogućen brži i bezbedniji saobraćaj. Početku radova prisustvovao je vojvođanski premijer Bojan Pajtić naglasivši značaj rekonstrukcije saobraćajnica i sa ekološkog aspekta.

- Počela je rekonstrukcija ulica u Adi, gde smo uložili više od 30 miliona dinara u rekonstrukciju tri kilometara ulica i puteva – rekao je on, saopštila je vojvđanska vlada.

Prema njegovim rečcima, u toku godine je rekonstruisano, u vrednosti od 25 miliona dinara, više ulica i puteva i u naseljenom mestu Mol.

- Izgradili smo i obilaznicu u dužini od četiri kilometra, koja je omogućila da industrijska zona dobije novi podstrek za privlačenje investitora – podsetio je Pajtić.

On je napomenuo i da je „na ovaj način omogućeno da se teretni saobračaj izmesti iz centra naselja što je izuzetno važno iz bezbednosnih i ekoloških razloga“.

„Uprava za kapitalna ulaganja“ je na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture u opštini Ada dodelila blizu 30,9 miliona dinara za sanaciju ulica Save Kovačevića, Moše Pijade i Đure Đakovića.

Rekonstrukcijom ovih saobraćajnica biće omogućen brži i bezbedniji saobraćaj ovim ulicama, a naročito Ulicom Moše Pijade, kojom se saobraća ka Molu i Ulicom Đure Đakovića ka Tisi.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;