INFONET-468X60-BANNER

Beška: Završena druga faza izgradnje kanalizacije

20.08.2015. | Opština Inđija

Druga faza radova na izgradnji kanalizacije u Beški je završena i pre desetak dana je obavljen tehnički prijem. Prema rečima nadležnih iz „Direkcije za izgradnju“ opštine Inđija, ishodovana je upotrebna dozvola koja će biti uručena JKP „Vodovod i kanaiizacija“.

Podsećanja radi, u Beški je urađena prva faza radova na izgradnji fekalne kanalizacije koja je obuhvatala sam centar sela. Završetkom kolektora, centralne ulice u tom selu se vezuju na regionalni kanalizacioni sistem, Inđija-Stara Pazova. Preko crpne stanice prepumpavanje će se vršiti do pozicije gde je završena fekalna kanalizacija, kod „Grundfosa“ i IT parka.

Druga faza podrazumevala je deo poveznog cevovoda od Beške do severoistočne industrijske zone u Inđiji.

Sledeća, treća faza radova na izgradnji fekalne kanalizacije će se raditi naredne godine. Reč je o radovima koji podrazumevaju samo naselje Beška osim centralnih ulica, koja su urađene u prvoj fazi. Neophodna finansijska sredstva će biti obezbeđena od viših nivoa vlasti odnosno Pokrajine ili Republike.

To je poslednja faza radova i nakon završetka, Beška bi bila kompletno priključena na kanalizaciju. Nakon toga, radovi na izgradnji kanalizacije vršiće se u ostalim selima opštine Inđija.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;