Otpravnica poslova američke ambasade Jennifer Brush posetila preduzeće "Amiga" iz Kraljeva

23.10.2009. | eKapija

Uspešna Srbija, u uspešnom regionu i uspešnoj Evropi, jedan je od ciljeva američke administracije, poruka je Jennifer Brush, otpravnice poslova američke ambasade u Beogradu koja je početkom oktobra posetila preduzeće "Amiga" u Kraljevu.

Zamenicu američkog ambasadora, njene saradnike i predsednika Skupštine grada Kraljeva Milomira Šljivića, rukovodstrvo "Amige" ugostilo je u delu preduzeća na Starom aerodromu, jer su "gosti" insistirali da vide proizvodne pogone i programe.

Njena poseta počela je obilaskom nove proizvodne hale gde je, u praksi, mogla da se uveri koliko je za "Amigu" važan cilj investiranja u savremenu tehnologiju. Nešto kasnije, u društvu menadžmenta preduzeća odgledala je dva filma: jedan posvećen usavršavanju proizvodnog procesa, a drugi najvažnijim referencama preduzeća.

Nakon posete Jenifer Brush nije krila svoje oduševljenje:

- Vidim da je "Amiga" zaista uspešna i velika firma i da je vlasnik vrlo vredan čovek. I njemu, i preduzeću želim sve najbolje u budućnosti zbog svega što su uradili i za grad, i za državu. Vidim koliko su im visoki standardi i da im je potencijal neograničen. Znam i za propale privatizacije u Kraljevu, za "Magnohrom" konkretno. Žao mi je što je tako puno ljudi ostalo bez posla, ali mislim da u Srbiji budućnost privrede pripada malim i srednjim firmama i firmama koje su uspešne kao "Amiga".

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LEGI-SGS
LEGI-SGS
BEOGRAD-RUŠANJ
www.legi.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...