Okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva“

24.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

„Privredna komora Srbije“ u saradnji sa komorama iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske 27. novembra organizuje okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva, institucionalno povezivanje radi zajedničkog nastupa na tržištima zemalja Regiona, kao i na trećim tržištima, formiranjem konzorcijuma i drugih oblika udruživanja“.

Cilj ovog skupa je prezentacija iskustva i znanja vodećih kompanija Regiona, na inostranim tržištima, prvenstveno na tržištu Ruske Federacije, arapskom i afričkom i međusobno institucionalno povezivanje u potencijalnim zajedničkim projektima.

Učešće su najavile vodeće kompanije iz Federacije BIH: „Euro-asfalt“, „Širbegović“, „Hering“; Republike Srpske: „Integral“ i „Krajina“; zatim, iz Makedonije: „Granit“, „Beton“, „Žikol“ i „Inkom Inženjering“; iz Srbije: „Mostogradnja“, „Energoprojekt“, „Jedinstvo“, „Putevi Užice“, „Planum“, „Deneza“, „Hidrotehnika-hidrogradnja“ i druge. Očekuje se i učešće „Konstruktora“ iz Splita i „Hidrie“ iz Slovenije, kao i ostalih kompanija iz Hrvatske i Slovenije.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...