Okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva“

24.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

„Privredna komora Srbije“ u saradnji sa komorama iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske 27. novembra organizuje okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva, institucionalno povezivanje radi zajedničkog nastupa na tržištima zemalja Regiona, kao i na trećim tržištima, formiranjem konzorcijuma i drugih oblika udruživanja“.

Cilj ovog skupa je prezentacija iskustva i znanja vodećih kompanija Regiona, na inostranim tržištima, prvenstveno na tržištu Ruske Federacije, arapskom i afričkom i međusobno institucionalno povezivanje u potencijalnim zajedničkim projektima.

Učešće su najavile vodeće kompanije iz Federacije BIH: „Euro-asfalt“, „Širbegović“, „Hering“; Republike Srpske: „Integral“ i „Krajina“; zatim, iz Makedonije: „Granit“, „Beton“, „Žikol“ i „Inkom Inženjering“; iz Srbije: „Mostogradnja“, „Energoprojekt“, „Jedinstvo“, „Putevi Užice“, „Planum“, „Deneza“, „Hidrotehnika-hidrogradnja“ i druge. Očekuje se i učešće „Konstruktora“ iz Splita i „Hidrie“ iz Slovenije, kao i ostalih kompanija iz Hrvatske i Slovenije.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Edin 28.05.2020.
Kako mogu poruciti ove bruseve za poliranje...
Jugoslav 26.05.2020.
Poštovani, Sve ovo je dobro i lepo objašnj...
Milan 18.05.2020.
Koja je preporucena debljina osb ploce kad ...
Darko 11.05.2020.
Još jedan razlog više da se pravi autoput R...
Шумадинац 11.05.2020.
И тако сваке године по 10 дана? Занимљив си...