INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Institut Goša u septembru organizuje novi ciklus edukacija u zavarivanju

13.08.2014. | E-kapija

U Institutu Goša, u toku su intenzivne pripreme za novi ciklus edukacija, kao rezultat mnogobrojnih upita od strane poslovnih partnera, ali i objektivnih potreba tržišta rada za visoko kvalifikovanim osobljem u zavarivanju, saopštila je ova kompanija.

Imajući u vidu da su visoko edukovani kadrovi glavni resurs svake ozbiljne kompanije, Institut Goša ovim kursevima nudi obrazovanje osoblja po svetskim standardima za međunarodne inspektore zavarivanja – IWI-C. Ovaj kurs će biti organizovan u drugoj polovini septembra meseca u Beogradu. Treba reći, da kurs za Međunarodne inspektore predstavlja sledeći, viši nivo znanja i veština u obrazovanju osoblja u zavarivanju koji sledi nakon edukacija za Međunarodne inženjere i tehnologe zavarivanja - navdeno je u saopštenju.

IWI-C kurs je intenzivan i traje obaveznih 97 časova, a polaznici će na početku dobiti potrebnu literaturu. Minimalni uslovi za pohađanje ovog kursa su da kandidat poseduje diplomu o položenom kursu za Međunarodne tehnologe ili Evropske tehnologe u zavarivanju. Sticanjem diplome kandidati će moći da rade na najodgovornijim poslovima pripreme, nadzora, kontrole izvršenja i ekspertize zavarenih spojeva.

Interesovanje za kurs postoji i izvan granica naše zemlje. Među prijavljenim kandidatima za kurs IWI-C nalaze se i dugogodišnji partneri Instituta Goša iz Slovačke, firma Esnaf specijalista za zavarivanje (Cech zváračských odborníkov), sa kojima je Institut Goša potpisao Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, dodaje se u saopštenju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;