INFONET-468X60-BANNER

5 stvari koje treba da uzmete u obzir tokom renoviranja kancelarijskih podova

11.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kancelarijski podovi

Izvor fotografije: Interface.com

Razloga za obnovu podova u vašoj kancelariji može biti mnogo. Možda su podovi prestari i treba ih zameniti, ili se kancelarija redizajnira, a podovi se moraju prilagoditi revidiranim standardima brenda. Bez obzira na razlog, imajte na umu nekoliko važnih stvari dok istovremeno treba da optimizirate potrošnju budžeta.

Kao što je do sada vidljivo, COVID-19 promenio je način dosadašnjeg rada u kancelarijskom prostoru. Pandemija je prisilila na usvajanje novih načina rada i organizacije moraju ponovno osmisliti svoja radna mesta koja su više usmerena na dobrobit zaposlenih, kvalitet vazduha u zatvorenom i higijenu materijala koji se koriste u prostoru. Higijenski i čisti kancelarijski prostor poboljšava fokus, produktivnost i osećaj sigurnosti.

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najučestalije upotrebljavanih površina bilo kojeg prostora, sa odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iznosimo nekoliko saveta koji će vam pomoći doneti bolju odluku prilikom obnove poda u vašem kancelarijskom prostoru.

Podovi za kancelarije

Izvor fotografije: Interface.com

Funkcionalnost i tehnički aspekti

Kada planirate obnoviti pod u kancelariji, funkcionalnost, sigurnost, higijena i udobnost postaju najvažnije. Uzmite u obzir čitav svoj kancelarijski prostor, uključujući kabine, predvorja i kutke za saradnju ili sobe za sastanke. Vaši zaposlenici trebaju se osećati sigurno i ugodno raditi u tom okruženju.

Ovaj će vam članak pomoći da budete informisani pri kupovini tepih podova za sledeći projekt.

Troškovi i rokovi

Kad započnete planirati obnovu svog kancelarijskog prostora, morate stvoriti realan i strukturiran plan koji će biti prilagodljiv promenama. Postupak obnove vašeg kancelarijskog poda može zvučati kao težak posao, ali uopšte ne mora biti.

Iskusna kompanija poput Interface-a može vam pomoći proceniti vaš kancelarijski prostor, diskutovati o vašim zahtevima i napraviti procenu na temelju vaših zahteva. Delight tim zajedno s Interface-ovim timom za konceptualni dizajn može vam pomoći u izradi podnih rasporeda i dizajna vašeg prostora prema vašim željama.

Održivost

Svi mi treba da promišljeno donesemo odluku o prihvatanju proizvoda koji se fokusiraju na zadovoljavanje sadašnjih potreba bez ugrožavanja dobrobiti naših ljudi i planete.

Kad odaberete Interface podove, na putu ste prema održivijem prostoru. Odlučili ste smanjiti karbonski otisak svog prostora i pomoći u poboljšanju zdravlja planete.

Odaberite Interface-ove karbonsko neutralne proizvode iz Delight asortimana kako biste doprineli preokretu globalnog zagrevanja i dobili Interface-ov certifikat Carbon Neutral Floors™ za doprinos vaše organizacije.

Kancelarijski podovi

Izvor fotografije: Interface.com

Iz Interface-a su inovirali načine rada s recikliranim sadržajem i biobaziranim materijalima – što ih je dovelo do izrade tepih ploča koje zadržavaju ugljenik, sprečavajući njegovo ispuštanje u atmosferu. Pogledajte karbonsko negativne proizvode iz Delightovog asortimana podova.

Obratite se Delight timu za saradnju na vašim budućim projektima.

Kancelarijski podovi

Izvor fotografije: Interface.com

Autor: Delight Office Solutions

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;