Merlo multifunkcionalne mašine

03.09.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Ttelehendler

Kompanija GALEB je ekskluzivni zastupnik, distributer i ovlašćeni serviser poznatog italijanskog brenda Merlo. Telehendleri poznati po svojoj zelenoj boji svoju primenu pronašli su i u građevinrstvu.

Kompanija Merlo se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih mašina – telehendlera. Ne radi se samo o sklapanju, Merlo grupacija mašine projektuje, dizajnira i proizvodi – većinu pozicija. U ponudi se nalazi širok spektar mašina u koje su ugrađene najnovije tehnologije koje se u Merlo fabrici razvijaju. Merlo grupacija je lider na tržištu telehendlera sa rotirajućom kupolom i teleskopskih utovarivača sa hidrostatičkim prenosom. Proizvodni program obuhvata kompletnu paletu:

  • teleskopsih viljuškara (fisksnih i rotirajućih)
  • DMB mešalice betona,
  • višenamenski Cingo i
  • MPR samohodne platforme

Sve mašine odlikuju inovativna rešenja, tehnologija i pouzdanost – sve ono što kupac zahteva pri odabiru opreme.

Telehendler

Šabačka kompanija GALEB rentira i prodaje ove mašine. Dostupni su u više modela, a najnoviiji model Merlo Roto 50.35 S Plus, sa dohvatom ruke do 35m izaziva najviše pažnje. Ovaj model predstavlja sam vrh asortimana, pravu kombinaciju tehnologije i performansi, predodređenih da zadrže lidersku poziciju na svetskom tržištu telehendlera. Glavne karakteristike ovog novog modela su: višesmerni stabilizatori sa automatskim upravljanjem, napredni sigurnosni sistem, kontinuirano okretanje kupole za 360° i nova kabina modularnog dizajna, opremljena ekskluzivnim sistemom nagiba koji prilagođava nagib i do 20°.

Telehendler

Merlo multifunkcionalne mašine, inače, svoju primenu imaju u više oblasti, pa su korisnici usluga rentiranja, ali i kupci novih mašina i poljoprivredni sistemi, građevinske kompanije, velika preduzeća sa visokoregalnim skladištima i sl.

Iza GALEBA je 50 godina rada i iskustva. Njihovi komercijalisti će za vas napraviti najbolju ponudu bilo je da je reč o kupovini novih ili rentiranju postojećih Merlo mašina.

Tel: 064/84-94-208

Opširnije o prodajnom programu:

https://galeb.com/program/alati-oprema/merlo/

Opširnije o programu rentiranja:

https://rentiranje.galeb.com

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...
mile 20.08.2021.
I evo nas... 10 god kasnije,,,2021. Na žal...