Robusna i moćna: Sprinter šasija sa tovarnim sandukom

24.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Tovarna površina Sprinter šasije sa tovarnim sandukom je odgovarajuće rešenje za otvoreni transport teškog i kabastog tereta, kao i rasutog tereta.

Veličina tovarne površine se razlikuje u zavisnosti od dužine vozila, kao i od toga da li je u opremi standardna ili dvostruka kabina. Preklopne utovarne stranice tovarnog sanduka ograničavaju tovarnu površinu bočno i sa zadnje strane, tako da je omogućen utovar sa 3 strane. Na unutrašnjoj strani zadnje utovarne stranice tovarnog sanduka montirana je metalna stepenica za pristup tovarnoj površini. Utovarne stranice tovarne površine su izrađene od aluminijuma. Na zahtev se može ugraditi nosač merdevina iza kabine i na kraju tovarnog sanduka. On omogućava odlaganje i učvršćivanje dužih predmeta, tako da se površina tovarnog sanduka može iskoristiti za drugi teret.

Profesionalan transport kabastog i rasutog tereta

Može da se prilagodi skoro svakom zahtevu. Lep je na izgled, a još lepši za rad.

Sama kabina nove Sprinter šasije sa tovarnim sandukom zahvaljujući svojoj masci hladnjaka karakterističnoj za Mercedes-Benz i savremenoj konfiguraciji farova predstavlja istaknuti detalj. Kokpit je takođe nanovo osmišljen i upečatljiv kako zbog visokokvalitetnog dizajna tako i zbog izuzetne funkcionalnosti. Na primer, sa inteligentnim, modularnim konceptom odlaganja i KEYLESS-START-om.

Profesionalan transport kabastog i rasutog tereta

Tovarna površina do 9,2m² je ograđena visokokvalitetnim aluminijumskim bočnim stranicama. Time je obezbeđena robusna tovarna površina prilagođena paletama, koja može da primi dve industrijske palete dimenzija 1.200x1.000mm. U ponudi su takođe i sanduci za odlaganje sa desne i leve strane ispod tovarnog sanduka, kao prostor za skladišenje zaštićen od prskanja vode koji se može zaključati, npr. za skladištenje alata ili materijala. Svaki ima zapreminu od 30l.

Profesionalan transport kabastog i rasutog tereta

U dodatne prednosti se ubraja i velika ponuda varijanti pogona: u zavisnosti od profila primene i željenog ponašanja u vožnji, svoju Sprinter šasiju sa tovarnim sandukom možete da opremite pogonom na prednjim, zadnjim i pogonom na svim točkovima. Brzine mogu da se menjaju manuelno pomoću 6-stepenog manuelnog menjača ili automatski pomoću 7G-TRONIC PLUS, odn. preko automatskog menjača 9G-TRONIC3 koji je jedinstven u svojoj klasi.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...