INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Treći ciklus konkursa "Partnerstvo za budućnost" kompanije "Holcim" - od 10. marta do 4. aprila 2010. godine

10.02.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija "Holcim Srbija" je treću godinu za redom raspisala javni konkurs "Partnerstvo za budućnost", sa željom da podrži realizaciju programa i projekata iz oblasti obrazovanja, kulture i održivog razvoja, na teritoriji opštine Paraćin.

Na konkurs, koji će trajati od 10. marta do 4. aprila 2010. godine, mogu se prijaviti nevladine organizacije, udruženja i ustanove sa sedištem na teritoriji opštine Paraćin kao i organizacije kojima je ta opština osnivač.

Nacionalne nevladine organizacije mogu aplicirati pod uslovom da prijavljeni projekat sprovode u partnerstvu s jednom ili više nevladinih organizacija, udruženja ili ustanova sa sedištem na teritoriji te opštine. Od prijavljenih projekata se takođe očekuje da budu u skladu sa vrednostima definisanim Strategijom društveno odgovornog poslovanja "Holcim Srbije", a to su inovativnost, otvorenost, održivost i edukacija.

- Verujemo da su aktivno učešće u razvoju zajednice i zajednički rad svih društvenih aktera ključ razvoja i održivosti društva u kojem živimo i radimo, te nastojimo da gradimo partnerstva i podstičemo druge na saradnju. Kao kompanija koja već sedam godina uspešno posluje u opštini Paraćin, želimo da prenesemo deo te energije svojim sugrađanima i ohrabrimo sve one koji su zainteresovani da sa nama stvaraju još bolje uslove života u našem gradu - izjavila je direktorka marktinga i komunikacija kompanije "Holcim" Maja Dželatović, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

U okviru prvog ciklusa konkursa "Partnerstvo za budućnost", 2008. godine, odabrano je jedanaest najboljih projekata, dok je žiri prošlogodišnjeg konkursa prepoznao potencijal osam novih projekata koji su potom realizovani uz finansijsku podršku kompanije "Holcim".

Za sve informacije u vezi sa konkursom, zainteresovani mogu posetiti web stranicu www.holcim.rs, dok dodatna pitanja mogu poslati na e-mail adresu partnerstvo.buducnost@holcim.com.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;