ELIT INOX
ELIT INOX
32104 ČAČAK, SRB
MILUTINA MANDIĆA 2

032 5589 251
032 5589 444
032 5589 437

ELIT INOX

Godine 1991. zahavljujući preduzetničkom duhu g. Branka Đumića, ELIT INOX je zakoračio u svet poslovnih aktivnosti, kao proizvodno-uslužna radionica u oblasti metaloprerađivačke delatnost. Vođena izuzetnim proizvodnim iskustvom, marljivošću i hrabrim odlukama, u kratkom periodu, firma postiže zavidnu tržišnu afirmaciju među prerađivačima inox materijala.

Na osnovu pažljive analize pozitivnih reakcija sa tržišta, donosi se strateška odluka kojom proizvodnja kazana za bojlere prerasta u serijsku proizvodnju električnih akumulacionih zagrevača vode i hidroforskih posuda. U isto vreme, firma se transformiše u novi organizacioni oblik, ELIT INOX D.O.O.

Potreba za osvajanjem sopstvene proizvodnje određenih bojlerskih komponenti, imala je za rezultat otvaranje linije za proizvodnju cevi od austenitnih i feritnih nerđajućih čelika sa najsavremnijom visokotehnološkom opremom TIG zavarivanjem. Stalna modernizacija opreme, stečena nova znanja i usvojene nove tehnolgije, omogućili su pokretanje proizvodnje grejača sa elektronskim termostatom za sušače peškira i radijatore, uglavnom za potrebe tržišta EU.

Uvažavajući sve veće zahteve za povećanje enregetske efikasnosti tehničkih uređaja, ELIT INOX osvaja izuzetno napredno tehničko rešenje ulične svetiljke na bazi LED tehnologije.

Stabilno i uspešno poslovanje firme, obezbeđuju uvedeni sistemi osiguranja kvaliteta ISO 9001 i ISO 14001.