BASF SRBIJA
BASF SRBIJA
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
OMLADINSKIH BRIGADA 90 B

011 3093 400
011 3093 431, SEKTOR ZA BETON
011 3093 443, SEKTOR ZA GR.SISTEME
011 3093 414
011 3093 401
MIRJANA ADULOVIĆ

BASF SRBIJA

BASF je najveća svetska hemijska kompanija i lider po broju prijavljenih patenata godišnje. Osnovana je u Nemačkoj pre više od 150 godina i danas zapošljava čak 114.000 ljudi. Sa 338 fabrika i 6 integrisanih industrijskih kompleksa, BASF doprinosi uspehu kupaca u gotovo svim industrijskim granama na šest kontinenata.

BASF je posebno poznat po rešenjima za različite potrebe u građevinarstvu zbog čega više od 30.000 građevinskih firmi i preduzeća iz srodnih industrija širom sveta bira upravo BASF proizvode.

Portfolio građevinskih rešenja obuhvata aditive za beton, napredna rešenja za podzemnu izgradnju, proizvode za sanaciju betona i njegovu zaštitu, proizvode za hidroizolaciju i zaptivače, industrijske podove.

BASF-ovi aditivi za beton pojačavaju izdržljivost, omogućavaju uštedu vremena i novca, produžuju vek trajanja betona i nadomešćuju nedostatak resursa pri izgradnji, a razvijeni su u skladu sa potrebama korisnika i sa ciljem da odgovore na različite zahteve.

Tako na primer BASF-ov proizvod „MasterEase®“ utiče na nisku viskoznost betona te smanjuje pritisak pumpi i do 30%, „MasterRoc®“ sprečava štetu usled prodiranja vode, a „MasterProtect®“ štiti betonske površine od spoljnih uticaja.

BASF je razvio i širok portfolio proizvoda koji sprečavaju aglomeraciju i poboljšavanju finoću cementa, olakšavaju rad u teškim vremenskim uslovima i omogućavaju održavanje drvenih konstrukcija.

Portfolio kompanije BASF obuhvata i rešenja za podove, kako za javne, komercijalne i industrijske ustanove, tako i za sportske terene. Zbog lakog održavanja i bezbednosti „MasterTop®“ podovi, bazirani na poliuretanu, često se upotebljavaju u zdravstvenim i edukativnim ustanovama, dok su „Ucrete®“ podovi, zbog velike otpornosti na hemikalije, pogodni za prehrambenu, farmaceutsku i hemijsku industriju.

Za više informacija posetite: www.basf.com