PROWINDOOR-ŽBS
PROWINDOOR-ŽBS
31000 UŽICE, SRB
VRELA B.B.

031 564 700
031 532 250
031 532 250
RADAN ŽIVANOVIĆ

PROWINDOOR-ŽBS

Prowindoor je počeo sa radom 17.10.1999. godine kao preduzeće za proizvodnju i montažu PVC stolarije. Međutim ubrzo nakon toga Prowindoor u svoj program uključuje proizvodnju i montažu aluminijumske bravarije i staklene fasade.

Preduzeće Prowindoor zahvaljujući izuzetno velikom iskustvu i stručnim kadrovima, može da odgovori i najsloženijim zahtevima u proizvodnji i montaži fasada od aluminijuma, stakla ili alubonda. Koristeći najnovije sisteme ugradnje i vrhunski kvalitetne materijale u svakom pogledu izlazi u susret svojim kupcima i korisnicima usluga.

Kakav je kvalitet izvedenih radova i koliko su njihovi investitori zadovoljni izvođenjem radova i pristupu obavljanja preduzetih obaveza, govori površina i broj izvedenih objekata u periodu od 1999. godine. Svi proizvodi iz proizvodnog programa Prowindoor, atestirani su u institutu IMS.

Koristeći savremene materijale, zvanično sertifikovane i proverenog kvaliteta, Prowindoor ugrađuje samo ono što je najbolje i pored funkcionalnosti, garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugrađenih elemenata na svim objektima na kojima izvodi građevinske radove.

Proizvodni program je nestandardan i obuhvata izradu i ugradnju prozora i vrata svih oblika i dimenzija, sa ili bez termoprekida, ulazna i balkonska vrata, klizna vrata i prozore, prozorske i balkonske žaluzine, aluminijumske roletne, pregradne zidove sa ispunom od stakla, panele ili u kombinaciji sa drugim materijalima.

Rokovi isporuke su veoma kratki i u potpunosti prilagođeni potrebama investitora. U cenu proizvoda je uračunat transport i montaža proizvoda koji se izrađuju na najsavremenijim mašinama uz stalnu primenu novih tehnologija i sistema izrade.