RADIJATOR-INŽENJERING
RADIJATOR-INŽENJERING
36000 KRALJEVO-GRDICA, SRB
ŽIVOJINA LAZIĆA SOLUNCA 6

036 399 140, NABAVKA I PRODAJA
036 399 150, FAX
036 399 160, FINANSIJE I KNJIGOVODSTVO
036 391 940, SERVIS
036 399 170, PROIZVODNJA
036 399 941, USLUGE
036 391 941
MILAN JANIĆ

RADIJATOR-INŽENJERING

Radijator inženjering d.o.o. u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje „Radijator“ koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja što se i danas svrstava u delatnost preduzeća. Prvi toplovodni kotao na čvrsto gorivo izrađen je 1985. godine.

Preduzeće u današnjoj formi postoji od 2002. godine, i iz godine u godinu, napreduje velikim koracima, uvek se trudeći da bude prvo u primeni novih tehnologija, kvalitetu proizvoda i osvajanju novih - evropskih tržišta. Proširivanje i konstantno usavršavanje proizvodnje dovelo je do nivoa da se kotlovi prave najsavremenijim svetskim tehnologijama. Iz oblasti sečenja limova izdvajaju se: sečenje laserom, CNC plazma postupak i CNC probijanje. Postupak zavarivanja izvodi se robotski kao i upotrebom automata. Najbolji pokazatelj kvaliteta proizvoda i usluga jeste činjenica da se svake godine proizvodnja povećava što prati i porast broja zaposlenih.

Pored osnovne proizvodne delatnosti Radijator inženjering d.o.o. Kraljevo, izvodi radove termotehničkih instalacija (grejanje, ventilacija-klimatizacija, instalacije tehničkih gasova), izrađuje i montira čelične konstrukcije.

Garanciju kvaliteta obezbeđuje visoko stručni kadar iz oblasti termotehnike i termoenergetike sa stručnim ispitom, licencom i iskustvom u projektovanju i izvođenju navedene vrste radova. Preduzeće vrši i servisiranje svojih proizvoda u garantnom i van garantnom roku.

Danas Radijator inženjering zapošljava preko 350 radnika od kojih je 40 diplomiranih mašinskih inženjera, koji svakodnevno rade na usavršavanju kvaliteta proizvoda.

Sigurna postojanost kvaliteta, kako proizvoda tako i poslovanja firme, potvrđena je dobijanjem sertifikata sistema kvaliteta ISO 9001:2008.

Radijator inženjering je takođe i uvoznik i ovlašćeni distributer proizvoda poznate firme ACV International Group, vodećeg Belgijskog proizvođača grejnih sistema sa tradicijom dugom 80 godina i proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Sa poznatom austrijskom kompanijom GILLES Energie - und Umwelttechnik GmbH & Co KG, liderom u proizvodnji kotlova na biomasu, imaju ugovor o poslovno tehničkoj saradnji.