VISINSKI RADNICI
VISINSKI RADNICI
24000 SUBOTICA, SRB
PEDESETPRVE DIVIZIJE 91

065 2436 472
NEBOJŠA JANOVIĆ, direktor

VISINSKI RADNICI

Kompanija Visinski radnici d.o.o. je osnovana 2014. godine u Subotici. Nastala je kao logičan sled zaljubljenosti u alpinizam, ekstremne sportove i izazove koje donose osvajanja vrhova.

Tim čini preko 30 radnika u operativi, kao i  4 inženjera u tehničkoj pripremi i praćenju gradilišta. Kompletan tim prati u korak nove trendove u razvoju tehnologija i upoznaje se sa novim materijalima, ne zaostajući za kolegama na razvijenijim tržištima. Ulaganje u radnike je ulaganje u budućnost.

Filozofija poslovanja podrazumeva detaljno planiranje svakog projekta, bez obzira na veličinu i obim posla. Time se garantuje tačna, prilagođena, brza i transparentna realizacija projekta. Kvalifikovani i iskusni radnici izvode sve vrste radova prema najvišim sigurnosnim standardima kako bi profesionalno i efikasno izvršili svoje projekte.

U saradnji sa renomiranom kompanijom Sika kompanija je ušla u svet hidroizolacije. U početku su se  izvodile hidroizolacije ravnih krovnih površina a kasnije i hidroizolacije ukopanih delova konstrukcija.

Kompanija Visinski radnici d.o.o. je prva u Srbiji izvela hidroizolaciju objekta sistemom Sika Proof A, 2016. godine. Do tada nepoznat materijal na tržištu Srbije u naredne dve godine preuzima lidersku poziciju u svetu hidroizolacije ukopanih delova konstrukcija, a kompanija Visinski radnici d.o.o. zauzima mesto lidera u izvođenju hidroizolacije sa sistemom Sika Proof A. Do sada je uspešno hidroizolovano preko 200.000m².

Konstantno prateći razvoj tehnologije i novih materijala u hidroizolaciji, 2017. godine otpočinje implementaciju sistema hidroizolacije prskanjem tečne Polyuree i do danas iza sebe ima preko 50.000m² hidroizolovanih površina.

Godine 2020. izgrađena je nova upravna zgrada sa preko 400m² poslovnog prostora u kojoj je primenjena tehnologija gradnje i hidroizolacije po kojoj jekompanija i postala prepoznatljiva na tržištu.

Lider je na tržištu Srbije u radu sa Polyureom kao i Sika Proof A sistemom, što dokazuje i niz impozantnih projekata na kojima su izvedeni poslovi hidroizolacije.

Stalne promene u oblasti konstrukcija i hidroizolacije zahtevaju konstantno praćenje trendova i ulaganje u nove materijale, obuku radnika i modernizaciju tehnike i opreme.