ALFATERM
ALFATERM
32103 ČAČAK-LJUBIĆ, SRB
NJEGOŠEVA 6

032 320 645
063 604 067
064 4040 750
032 226 222
RADOJICA MILINKOVIĆ

ALFATERM

ALFATERM je osnovano 1993. godine kao specijalizovano preduzeće za termotehnička postrojenja i uređaje površinske zaštite. Zaposleni imaju tridesetogodišnje iskustvo u razvoju tehnologije i postrojenja površinske zaštite. Preduzeće je okrenuto pronalaženju kreativnih rešenja i usluga koje su osmišljene tako da zadovolje veoma različite potrebe kupaca.

Tridesetgodišnje iskustvo puno pomaže da se shvate potrebe korisnika i da im se prilagode nove tehnologije. Za sada je cilj ALFATERM-a da pruži kvalitetnu opremu koja će podići estetiku i kvalitet površinske zaštite proizvoda, smanjiti troškove lakiranja i plastifikacije, kroz lako održavanje i povećanu produktivnost uz smanjenje škarta.  

Velike tehnološke promene koje su izvršene u ovoj oblasti zadnjih godina postale su cilj u ovom preduzeću, pa su samim tim i ambicije porasle. Svojim kupcima ALFATERM nudi pristupačna postrojenja sa automatizacijom da primena nije koplikovana. Kako se upoznaje sa zahtevima, željama i potrebama, tako se i unapređuje ponuda, predstavljaju novi uređaji i radi na razvoju novih.  

Postrojenja, uređaji i usluge u preduzeću ALFATERM odražavaju želje korisnika. Želi da postane pokretačka snagu na tržištu površinske zaštite i da ponudi inovativna rešenja koja će zadovoljiti sve potrebe, da razvija čitav niz tehnoloških rešenja i pomoćne opreme koja će pomoći da se radi još bolje i produktivnije. 

Firma ALFATERM je ovlašćeni distributer američke firme GRACO. Pruža usluge distribucije i servisiranja GRACO proizvoda. GRACO je osnovan 1926. godine i svetski je lider u sistemima i komponentama za  rukovanje tečnošću. GRACO proizvodi se kreću, mere, kontrolišu, doziraju i nanose visoki spektar tečnosti i viskozivnih materijala koji se koriste za podmazivanje vozila, komercijalna i industrijska postrojenja. GRACO brend predstavlja iskustvo, inovativnost, partnerstvo i kvalitet.