CRYSTAL POOL
CRYSTAL POOL
11222 BEOGRAD-JAJINCI, SRB
BULEVAR JNA 33 M

060 3040 515
060 3040 415

CRYSTAL POOL

Crystal Pool je firma specijalizovana za projektovanje, izgradnju, montažu, rekonstrukciju, servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike, veleprodaju, maloprodaju i usluge konsaltinga.

U svom asortimanu ima:

  • vrhunsku bazensku opremu i instalaciju za bazene, kao i dodatnu opremu,
  • hemikalije za održavanje vode u bazenima,
  • saune, materijal i opremu za njihovu izgradnju,
  • tople klupe i parna kupatila i elemenate za wellness,
  • slana kupatila.

Osim toga izvodi i sve poslove montaže na individualnim i javnim bazenima svih vrsta.

Ovlašćeni je diler lidera među proizvođačima bazenske opreme i tehnike, renomiranih firmi ASTRAL POOL - Španija i DINOTEC - Nemačka, CEPEX - Španija... Uz navedeno, nudi i proizvode nekih drugih proizvođača.

Sve to omogućuje ponudu dobrih materijala za gradnju bazena, kao i izradu kompletnih bazenskih kopleksa po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet koji nudi. Materijali za gradnju namenjeni su i za kućne bazene, kao i za bazene olimpijskih dimenzija.

Crystal Pool poseduje servisnu službu koja radi na održavanju javnih i privatnih bazena, wellness centara i servisiranju bazenske tehnike. Broj objekata za održavanje je iz godinu u godinu sve veći što je potvrda kvaliteta.

Klijenti su  uvek na prvom mestu i sa njima se ostvaruje dugoročno i pouzdano partnerstvo. Cene su prihvatljive na tržištu i uspeh se meri zadovoljstvom klijenata kojih je svake godine sve više.

Kompanija poseduje iskustvo i opremu koja garantuje visoku pouzdanost u radu, fokusirana je na usvajanje i primenu novih tehnologija, edukaciji instalatera koji su opredeljeni za timski rad i prate sve tehnološke trendove u svetu. Teži da postane lideri u snadbevanju tržišta tehničkom opremom i materijalima za izgradnju bazena, sauna i wellness objekata.

Planovi su da se pusti u rad i internet prodavnica koja će omogućiti da se na najkomforniji način dođe do pravih informacija i potrebnih proizvoda.

U sklopu preduzeća nalazi se i maloprodajni objekat u kojem se nudi sva potrebna oprema za bazene i sredstva za održavanje kvaliteta vode.

Crystal Pool nastoji da obezbedi prijatno i moderno radno okruženje jer smatra da samo zadovoljni i motivisani zaposleni mogu doprineti dugoročnom uspehu kompanije.