INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Srpski građevinci u poseti Iraku

14.03.2013. | RTV

Državni sekretar u Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Stevan Nikčević predvodiće zvaničnu političko-privrednu delegaciju Srbije u poseti Iraku, najavljeno je iz tog ministarstva.

Nikčević i predstavnici osam građevinskih preduzeća iz Srbije će se, tokom trodnevne posete Bagdadu, sastati sa ministrom građevina Iraka Muhamedom al Daradžijem i direktorima iračkih državnih građevinskih kompanija.

Oni će razgovarati o načinima na koje naše firme mogu biti uključene u obnovu Iraka i izgradnju novih infrastrukturnih projekata u toj državi.

Delegacija iz Srbije će tokom boravka u Iraku posetiti i provinciju Vasit, gde će se sastati sa guvernerom te oblasti, predstavnicima lokalnih vlasti i grupom privrednika, koji su izrazili želju za učešćem preduzeća iz Srbije u građevinskim poslovima u pomenutoj provinciji.

Pored državnog sekretara Nikčevića od četvrtka do nedelje u Iraku će boraviti predstavnici preduzeća "Energoprojekt", "Napred", "Putevi Užice", "Jedinstvo Užice", "Goša montaža", "Antikor", "Milinković kompani" i "Bak d.o.o".

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;